Last news in Fakti

17 Август, 2022 12:35 1 736 2

Каналджия удари патрулка в Харманли

  • каналджия-
  • нелегални мигранти-
  • харманли

Преди два дни той е бил хванат да шофира автомобил без книжка и с два грама наркотик

Каналджия удари патрулка в Харманли - 1
Снимка: БГНЕС

Мъж, превозващ мигранти, е задържан след пътно произшествие в Харманли, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Автомобилът му бил забелязан вчера по обяд, при рутинен обход по улица "Иван Вазов". Служителите му подали звуков и светлинен сигнал, но мъжът опитал да осуети проверката и увеличил скоростта. След преследване се стигнало до сблъсък със служебния патрулен автомобил. Шофьорът успял да избяга, но впоследствие е установен и задържан.

Установено е, че преди два дни той е бил хванат да шофира автомобил без да притежава свидетелство за правоуправление и с два грама наркотик. Водачът бил с хуманитарен статут с адрес в София, а автомобилът превозвал четирима пътници.

Пасажерите се оказали мигранти, самоопределящи се за сирийци и нямали документи за самоличност. Те са настанени в Специалния дом за временно настаняване на чужденци (СДВНЧ) в Любимец. При справка се установило, че регистрационните табели на колата са издадени за друго МПС. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Извозиха

    6 0 Отговор
    половин Сирия и Афганистан !
  • 2 Сърп и чук

    1 0 Отговор
    Буклуци!