Last news in Fakti

13 Ноември, 2022 17:25 1 749 10

Провеждат следствен експеримент на лобното място на полицая Петър Бъчваров

  • убит-
  • граница-
  • полицай-
  • следствен експеримент

Целта е да се установи откъде са изстреляни куршумите по българския граничен патрул

Провеждат следствен експеримент на лобното място на полицая Петър Бъчваров - 1

Следствен експеримент на мястото на убийството на младши инспектор Петър Бъчваров. Български и турски следователи, заедно с балистици, работят край оградата при село Голям Дервент, съобщи NOVA.

Целта е да се установи откъде са изстреляни куршумите по българския граничен патрул.

Според събраните до момента доказателства, след като са убили младши инспектор Петър Бъчваров, извършителите са влезли на територията на България през дупка в оградата и са стреляли и по военния патрул.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    9 6 Отговор
    Пред оградата също е територия на България или сме продали браздата на Турция?

    Коментиран от #5

  • 2 сила

    15 0 Отговор
    какъв точно е експеримента , прехвърлят си пачки с евро през оградата ли......ти на мене аз на тебе
  • 3 Ограда

    18 1 Отговор
    официално няма , липсва разрешение за строеж според "компетентна" Шишков или крият тези , приели заграждението с телесна мрежа за кокошарник ! Дупки , вол да мине , тунели под нея също ! А стотици милиони олапани !

    Коментиран от #9

  • 4 5273

    7 1 Отговор
    Abe да не е "приятелси огън"
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Деница с дебелата гъ.....ца

    10 0 Отговор
    Нищо няма да открият, само ще похарчат още пари, некадърници!
  • 7 Уса

    10 0 Отговор
    Няма невинен граничен полицай всички знаят какво става,кои са каналджиите и кой стои зад тях.Виновни са тия които участват в схемите и тези които мълчат от страх да не си загубят работата или живота.Каналджиите са под крилото на мафията,която е под крилото на бурсуците в парламента
  • 8 📉⚡️

    0 10 Отговор
    ⚡️⚡️🇧🇬Целунаха се Украинските Про-Национал Социалисти от ПП, Даниел Лорер, Кирил Петков, Асен Василев със Русо/Немските Фашисти от ГЕРБ и Българските Крайно Десни Фашисти от ДБ!!! ⚡️🇧🇬⚡️:) Само Про-Руската Фашага Корнелата липсва за да е Салата-та “Асорти” от Национал Социалисти/Руски и Български Фашисти Комунисти да е пълна.⚡️⚡️🇧🇬 В България освен освен Фашисти, Национал Социалисти и Руски Фашизъм друго няма, не е имало и няма да има!!!🇧🇬⚡️⚡️ Украйна е най Корумпираната Държава в Европа а България е най Корумпираната Държава в Европейският Съюз! И в двете, България и Украйна Руски/Немски Фашизъм и Национал Социализъм са ноо популярни. България е най Бедната Държава в Европейският Съюз пропита от Корупция в която хората се ровят в Боклуджийските Кофи за да намерят някаква изхвърлена Храна!!!Национал Социализмът и Комунизмът са “Failed Ideologies” на Двадесети Век който по същноста си са Анти Християнски.🇧🇬⚡️⚡️
  • 9 Баба Вуна

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "Ограда":

    Боеку и Валерката искаха да строят ограда и на сухоземната ни граница с Румъния! Щяла да ни пази от нелегални прасета болни от Африканска чума. Помниш ли?
  • 10 Полиграф

    3 0 Отговор
    Чии неведоми пътища на съдбата , срещнаха в тъмна доба , на разпорената мрежа, двама мъже от едната страна , и двама мъже от другата страна? Какво са очаквали да роди пролапса в мрежата ? Повечко мангизи , или повече умрели . Някога един умен управник , беше направил кльона така , че граничари ,и отсрещни да нямат пряк достъп. Висока и здрава мрежа от едната страна , система за оповестяване , ако мрежата се докосне , и така нареченото задействане на граничната група . Гола полоса между двете мрежи която се чисти от растителност , и се разорава за да личат пресните стъпки на нарушителя в нея . Следовото куче за задържане да може по лесно да го открие . След което втора висока мрежа , около която се дежури , и обикаля , И при това положение , как да има близки срещи с другата страна , и алъш-вериш ?