Last news in Fakti

13 Ноември, 2022 17:55 2 293 4

Задържаха шофьора на турския тир след катастрофата с бус с деца

  • катастрофа-
  • тир-
  • бус-
  • деца

Прокуратурата проверява още защо децата са превозвани през нощта

Задържаха шофьора на турския тир след катастрофата с бус с деца - 1

Турският шофьор, връхлетял буса с шест деца на Хаинбоаз тази нощ, е задържан. Прокуратурата във Велико Търново му е повдигнала обвинение за причиняване на телесни повреди.

Стана ясно, че буса с шест деца, шофьор и трима възрастни е от Хасково, а децата са от местния отбор по карате, които са се прибирали от състезание в Румъния. Ще се разследва и защо през нощта се транспортират деца, което беше криминализирано след случая със загиналите ученици от Свищов в река Лим.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АХМАТ СИЛА

    2 3 Отговор
    СИГУРНО СА ГО РАЗЦЕПИЛИ ОТ ПЕРДАХ ТИЯ КАРАТИСТИ.
  • 2 65 годишен

    11 2 Отговор
    Абе стига с тия ,,деца" бре....и ние бяхме такива....преди 50+++ години...Гледах сестричката си ,кога бях на 10-11-12 години,а майка ходеше на работа на 1/2 смяна,защото тогава мисля,че даваха само година платено майчинство....Сменяхме се...аз на у-ще,тя в къщи....60--те год на м.в.....Сами се гледахме....нямах баби и дядовци живи....Край морето съм роден и израстнал....Цяло лято с тайфата у водата...Нашите на работа...Не помня някой от аверите да се е удавил,камо ли загубен ...Единствено майка ми загряваше ушите и врата,кога забравях да взема 3-годишната сестричка от детската градина....Помня,че в четвърти клас цяла нощ пътувахме от една екскурзия от Бачковският манастир до....Балчик с един раздрънкан автобус(марката не помня),който на два пъти пука гуми и още няколко пъти спира за други ремонти....Е....оцеляхме...даже и ...остаряхме
  • 3 Тези

    5 1 Отговор
    фесове са си живи убийци по пътищата на България!
  • 4 Сух

    1 0 Отговор
    Тези деца за нищо ги нямате. Мерзавците управлявали ни 32 год, трябва да бъдат линчувани..