Last news in Fakti

16 Ноември, 2022 08:45 3 659 17

Тир избута кола от пътя на "Ботевградско" и избяга (ВИДЕО)

  • тир-
  • избутване-
  • кола-
  • път

Извикан е КАТ, предоставен е записът на шофьора на потърпевшата кола

Тир избута кола от пътя на "Ботевградско" и избяга (ВИДЕО) - 1

Тир избута от пътя кола на бул. "Ботевградско шосе" и избяга. Инцидентът е станал при включването към Северна скоростна тангента. За случая съобщиха във фейсбук групата "Катастрофи в София".

Там е качено е видео, на което се вижда как тежкотоварният автомобил подава сигнал с десен мигач, за да се преустрои в дясна лента. В този момент платното е заето от лек автомобил. Без да изчака лентата да се освободи, тирът минава вдясно и избутва колата от пътя, която едвам е удържана от водача. На кадрите се вижда още как тирът не спира на мястото на инцидента, а продължава по пътя си.

"Извикан е КАТ, предоставен е записът на шофьора на потърпевшата кола", съобщава Надежда Дойчева, която качва клипа в социалната мрежа.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    40 9 Отговор
    Ако институцията КАТ си е на мястото, изпълнявайки стриктно и без компромиси своите служебни задължения шофьорът на големия джуган следващите няколко години да може да се вози само като пътник на обществения транспорт.

    Коментиран от #2

  • 2 Гаглей

    10 22 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Хахаххахах кви ги блещиш бе?????

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Азз

    28 4 Отговор
    Сигурно има и свестни тираджии,но явно аз не съм ги случвал...Повечето са на принципа - аз си карам както си искам,голям съм,дреме ми на....
  • 5 ТИРорист

    15 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гаглей":

    Колата в дясната лента е с предимство, ти откъде си взел книжка, от КАТ или от някой амбулантен търговец?
  • 6 По гоуемия с тира

    9 3 Отговор
    Побеждава ! Стара пеунишка поговорка
  • 7 Орел

    38 9 Отговор
    Ако гледате внимателно няколко пъти ще видите, че тирът в началото е с много по-голяма скорост от колата. След като я изпреварва с половината си дължина, шофьора на колата ускорява и блокира изпреварването. После минава пред него и намалява. Така че да не плюем винаги тираджиите!
  • 8 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    17 4 Отговор
    В случая и двете страни в инцидента имат вина.Тази количка след като вижда зад нея такова чудовище...Можеше да се забърза и да му остави място...Спор няма шофьора на тира е......инвалид в главата,но и шофьора на малката кола няма чуство за съхранение.Има и неписано правило.Когато се даде десен мигач от лява лента е правилно и коректно колата,която се движи в дясната лента да му даде път или предимство!!!Би трялвало да карате в софия...На сточна гара ,дясната е бус лента..Много коли въпреки ,че има забрана и камери...се движат по дясна лента.Шофьор движещ се коректно в средна лента и искащ на кръстовището да се преустрои в дясна лента не може да се вмъкне в малкото пространство пред светофара,от навлеци,които си карат в дясна лента,която е по свободна.Та.......липсва ви шахмата....бг!

    Коментиран от #9

  • 9 Пенчо

    18 12 Отговор

    До коментар #8 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Да те питам защо колата трябва да намалява и да го пуска? Тираджията в случая трябваше да си намали и да се включи в правилната лента. Това че не се е пристроил, където трябва не означава че всички трябва да му дават път. Да му вземат книжката за година тоест хляба и сам ще се научи да спазва правилата.

    Коментиран от #10, #11, #15

  • 10 Е не

    25 3 Отговор

    До коментар #9 от "Пенчо":

    Прав си, ама до някъде......Тира искаше да изпревари колата, но тя всячески му попречи! Първо засили за да блокира изпреварването, а после забави за да попречи и тира да се вмъкне отзад! Гледаш внимателно......печелиш обезателно!
  • 11 защо

    17 0 Отговор

    До коментар #9 от "Пенчо":

    Има едно понятие - толерантност. За съжаление на 90% от нас не ни е понятно. След подадения сигнал, малката кола имаше избор - да ускори или да намали. Резултата се вижда.
  • 12 ЧЕСТО...СЕ СЛУЧВА...КОЛИТЕ ДА

    13 2 Отговор
    УСКОРЯВАТ КОГАТО КАМИОН ГИ ИЗПРЕВАРВА...ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА КАРАТ СЛЕД НЕГО И ДА СЕ БАВЯТ...ЗАЩОТО ТЕ ВИНАГИ БЪРЗАТ ЗА НАКЪДЕ И ЧЕСТО ДАЖЕ И НЕ ЗНАЯТ ЗАЩО БЪРЗАТ...НО КАМИОН ПРЕД ТЯХ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА...А ТОВА ЧЕ КАМИОНА Е НА РАБОТА В МОМЕНТА И МОЖЕ БИ ОТИВА ДА ЗАРЕДИ МАГАЗИНА ОТ КОЙТО СЛЕД МАЛКО ТОЗИ БЪРЗАЩИЯ С КОЛАТА ЩЕ СИ КУПИ ХЛАБ НЕ Е НИКАК ВАЖНО...НЪЛ ТЪЙ...ДРАГИ КОЛЕГИ НА АВТОМОБИЛЧЕТА...НЕ МИСЛЕТЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ ЗАЩОТО ПЪТЯ Е НА ВСИЧКИ...ЗА НАЧАЛО ПОВЕЧЕ ТОЛЕРАНТНОСТ И РАЗБИРАНЕ НЯМА ДА ВИ Е ИЗЛИШНО...А ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ НА ШОФЬОРИТЕ НА КАМИОНИ ДА ИМ ВЗЕМАТ КНИШКИТЕ ЗА ДА НЯМАЛО КАКВО ДА РАБОТЯТ...ИМ..ПОЖЕЛАВАМ ПОДОБНО И ЗА ТЯХ И ТЕ ДА ОСТАНАТ БЕЗ РАБОТА....
  • 13 Емо

    4 3 Отговор
    Шофьорът на Тира въобще не докосна спирачка. Леко да я беше чукнал щеше да е достатъчно да пусне колата напред. Според мен имаше и лек сблъсък. Повечето шофьори на тирове са коректни, но има и много нагли наистина. Веднъж помня на околовръстното трябваше да отбия вдясно и да спра, дадох си мигач, а зад мен ТИР утрепа да светка и да свирка, не ще да намали да ми даде възможност да отбия нормално, а банкета беше висок и терена извън платното неравен и нямаше как да отбия с по-висока скорост.

    Коментиран от #16

  • 14 Ахмед дет викаш

    5 0 Отговор
    Маро що не питаш защо този келеш с колата започна да ускорява щом видя че камиона почна да го изпреварва???? Ако бях на мястото на шофьора на камиона щях да спра и да му тегля един бой на келеша с колата.... Маро по какво разбра че камиона е TIR?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ахмед дет викаш

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Емо":

    Шофьора на камиона не натисна спирачка, а оня с колата даде газ-кое е правилното??? Сега ще кажеш-ама камиона това, камиона онова, келеша с колата богоизбран ли е???
  • 17 Шофер

    4 1 Отговор
    Колегата с малката кола много не го бива за шофер. Като гледаш такова чудовище до теб, че и с мигач, разкарай се оттам