Last news in Fakti

16 Ноември, 2022 09:40 3 623 12

Експерт с няколко теории за изчезването на Сашко

  • изчезнал-
  • издирван-
  • сашко-
  • перник

Трябва да се включват и ловците, тъй като съсловието е със 150 000 представители, за да могат да претърсят по-отдалечените райони, каза още той

Експерт с няколко теории за изчезването на Сашко - 1

Все още се работи по т.нар горещи следи - бързи оперативно-издирвателни мероприятия. За съжаление няма резултат. Това заяви пред БНТ бившият директор на служба „Издирване” в МВР Красимир Занев относно 12-годишният Сашко от Перник, който изчезна в петък (11 ноември).

Трябва да се включват и ловците, тъй като съсловието е със 150 000 представители, за да могат да претърсят по-отдалечените райони, каза още той.

За мен се касае за отвличане, тъй като досега трябваше детето да бъде намерено. Нека следствието да провери комуникацията и отношенията между майката и бащата. Има информация, че майката е искала да вземе детето преди, а бащата не го е давал. Тя не се намира в България и нищо чудно тя да е организирала, чрез други хора, отвличане, допълни експертът.

Възможно е детето да е отвлечено и от педофил. Сашко е обявен за национално издирване, но представете си, че възрастни хора са го настанили в техния дом. Има много хора, които не гледат новините. Дано детето е живо и здраво, дано издирването продължи в този дух, коментира Занев.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всички търсят Сашко

    10 0 Отговор
    Другите варианти са по-плашещи...
  • 2 думи немам

    7 1 Отговор
    Са това експерт ли е , или фантазьор , че не ми стана много ясно . С такива " експерти " липсата на резултат не ме изненадва. Ами , ако имате правилници как се действа и какво се прави , поне вземете тефтерчето и четете какво пише и повтаряйте стъпка по стъпка , ака имате де , щото можете и това да нямате.
  • 3 Какъв е тоя измислен експерт!

    9 2 Отговор
    Може и извънземни да са го отвлекли!
  • 4 Боруна Лом

    5 1 Отговор
    КАТО Е ЕКСПЕРТ,ДА ГО НАМЕРИ И ДОВЕДЕ
  • 5 няма ли координация от мвр

    13 0 Отговор
    Как да го разбирам това " го искала " от страна на майката и " го не давал " от страна на бащата , нещо съдебно дело , нещо присъждане , тия неща са знайни , присъждането в подобни случаи обикновено е в полза на майката . Абе спрете с тези клюки и пишман разпространителите им , само тровите общественото пространство и в частност потърпевшите близки на детето .
  • 6 Жалка работа

    6 12 Отговор
    Баща му го е закопал някъде и сега се прави на луд.Ясно е,че му е писнало от детето.Цялата му история е лъжа.

    Коментиран от #7

  • 7 какво да ти каже човек

    12 4 Отговор

    До коментар #6 от "Жалка работа":

    Можеш много неща да си помислиш , но някои от тях не е редно да изричаш , това се нарича морал , който очевидно ти липсва . Така става когато нещата стигат до езика , но не преминават през мозъка .
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Държавата изчезна не дадохте такъв вой

    5 14 Отговор
    Тоа изтърбушлек се покрил некэде и опищехте света🤣🤣🤣🤣🤣
  • 10 Вангела агент дс

    4 15 Отговор
    Чавето е разфасовано и пуснато през месомелачка и изсипано в морето нема намерите нищо
  • 11 Външни белези

    5 0 Отговор
    Няма ли кой да направи психопортрет на бащата досега? Наистина има необясними фактически обстоятелства и спорни действия на бащата! Дори някои негови външни характеристики са показателни за пораждане на съмненения...
  • 12 ами

    4 0 Отговор
    Мирише на отвличане. Ако е майката, бащата щеше да ореве всичко и да насочи следата към нея. Това, че е нотариус, изисква съмнения, че може да се касае за някакви сделки, където има засегнати интереси и той да крие, че е отвлечено, за да него убият детето.