Last news in Fakti

30 Ноември, 2022 13:46 1 569 5

Закопчаха двама каналджии в столичния квартал "Люлин"

  • каналджии-
  • люлин-
  • мигранти

Те са отговаряли за настаняването и превоза на мигрантите

Двама мъже на 20 и 21 години от Бяла Слатина са арестувани в София във връзка с откритите 11 нелегални мигранти вчера в апартамент в квартал "Люлин". Мъжете са отговаряли за настаняването и превоза на чужденците, съобщи БНР.

Единият от тях е задържан при акцията на Гранична полиция, която започна вчера следобед. Тогава при операцията бяха открити 11 нелегални мигранти от Сирия.

Те са били в апартамент в столичния квартал "Люлин". При разследването е установено, че 20-годишният българин е отговарял за настаняването на чужденците, за тяхното настаняване в София и за превоза им от границата ни с Турция.

По-късно в същото жилище е задържан и втори трафикант на 21-години. Работата по случая продължава. Изяснява се дали жилището е ползвано и друг път като убежище на нелегални мигранти.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    2 1 Отговор
    Какво се натягате бе?Отрязаха ни за Няма сми.
  • 2 Любопитен

    3 1 Отговор
    А кога ще ги разкопчаят? В Одрин вече се безпокоят, групата не се удържа!
  • 3 Закс

    9 0 Отговор
    То каналджиите както е тръгнало ще станат повече от наркодилърите ...
  • 4 Каналкорект

    3 1 Отговор
    Ние сме на всеки километър...
  • 5 Дрън дрън та пляс

    3 1 Отговор
    И тия ли са урки