Last news in Fakti

18 Декември, 2022 09:27 4 715 22

Ето кои са момичетата, нападнали съученичка с шамари и ритници в Раднево

  • радомир-
  • полиция-
  • момиче

Директорът на училището Иван Боев обясни, че случаят е от началото на декември

Ето кои са момичетата, нападнали съученичка с шамари и ритници в Раднево - 1
Снимка: БГНЕС

Установени са извършителките на тормоза над ученичка от СУ „Го Милев“ в Раднево, клип който възмути потребителите на социалните мрежи през последните няколко дни, съобщи кметът на село Знаменосец Иван Славов.

По думите му жертвата Йоана Иванова живеела само с майка си, била деветокласничка и от няколко дни спряла да ходи в училището, след случая при който е била подложена на брутален тормоз от няколко, видимо по-големи от нея, момичета, пише "Телеграф".

По телефона директорът на училището Иван Боев обясни, че случаят е от началото на декември. В него участвали 5-6 момичета от девети и осми клас, като причината за тормоза над Йоана била нейна закана да съобщи на класната ръководителка за пушене на канабис.

Клипчето е било заснето от момиче със специални потребности, което го е разпространило в мрежата.

„Сигналът е бил подаден в местното РУ „Полиция“, разпоредена е била проверка с участие на експерти от отдела за закрила на детето. Очаквам проверката да приключи, за да вземем отношение и ние. За съжаление родителите стават прекалено активни, когато нещата прекипят, а преди това нехаят за поведението на децата си!“, коментира директорът Боев.

Той отрича тормозът над Йоана да е бил на етническа основа.

Над 11 000 преглеждания е имало клипчето в само една от групите „Раднево днес“, в останалите то е изтрито или орязано откъм бруталните сцени.

„Ако още един път чуя, че си си отворила устата, ще стане много лошо, разбра ли“…и „Искаш ли всичко да стане в кръв? Ще ти избия зъбите тука, боклук. Ще внимаваш на кой говориш и какво говориш.

Всички момичета, които виждаш тук, всичките ще ти ги пусна. Мен не ме е шубе, знаеш много добре коя съм! Виждаш ли това момиче там, чуя ли дума за нея, си мъртва. За моите момичета дума да не съм чула…“, това са само част от грозните закани и реплики, които са били отправени към потърпевшата.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цончо Ганев

    18 45 Отговор
    Тези момичета ще ошамарят джуджето Путкин

    Коментиран от #4, #12

  • 2 1520

    49 9 Отговор
    демократични деца
  • 3 Ххххх

    50 6 Отговор
    Ми си рки, какво е това училище " Го Милев"??? Да не сме в Китай?
  • 4 За размисъл

    35 6 Отговор

    До коментар #1 от "Цончо Ганев":

    Отвратително.
    Темата за децата ни е достатъчно проблемна за да я експлоатират тролове, които под път и над път заработват с плюене независимо по кого.
    Хора без чуство и мисъл, че утре, като остареят тези вече недеца могат да смачкат, защото днес не са възпитавани в уважение.

    Коментиран от #16

  • 5 Българин

    50 3 Отговор
    Образованието подобно на здравеопазването стана търговска дейност - парите следват ученика. Ама знанията и възпитанието остават в 10 глуха. На учебниците се упражняват соросоиди, които пренаписват историята, подменят понятията, махат всичко свързано с изграждането на критична и аналитична мисъл, махат знакови произведения. Вместо класика по музика им пускат чалга. Тази система произвежда 40% функционално неграмотни хора. Чуден старт за живота...
  • 6 Факт

    16 44 Отговор
    Извън София си е дива селящина простинагли неграмотни и тъписа навсякъде

    Коментиран от #7, #13, #21

  • 7 Също факт

    57 3 Отговор

    До коментар #6 от "Факт":

    То пък в София цветя и рози, пълно с дрогета погубващи невинни хора!!
  • 8 Бгг

    39 2 Отговор
    Едно време боят възпитаваше учениците. Като те посъветва даскала и после баща ти или майка ти и започваш да разбираш нещата.
    А сега деца били не можело да се бият. С бой трябва да се почне , ама от тия дето налагат фалшивите ценности.
  • 9 Даа

    31 1 Отговор
    Тия зверчета имат ли домашно възпитание?
  • 10 Ето кои са момичетата

    41 1 Отговор
    Ама още чакаме да видим кои са...

    Коментиран от #17

  • 11 Механик

    42 1 Отговор
    "Ето кои са момичетата, нападнали съученичка с шамари и ритници в Раднево"
    И кои, аджеба са момичетата? Къде го пише?
  • 12 Механик

    24 11 Отговор

    До коментар #1 от "Цончо Ганев":

    "Джуджето" Путин в момента шамари цялото НАТО по улиците на Бахмут, ако не си разбрал.
    п.п.
    Малко по-горе има една статийка по тоя повод. Чети!

    Коментиран от #20

  • 13 Още един факт

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "Факт":

    Комплексар прави генерални умозаключения, очевадно от написаното. Познавате се от километри и когато говорите, и когато писмено изразявате становище. Ми поне не се показвайте, ама то малко се иска, пък като го няма....
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Летописец

    16 3 Отговор
    Евроатлантическо възпитание - щатска култура !
  • 16 Всъщност

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "За размисъл":

    Дали троловете "заработват" ? Но евроатлантическите ни политици , които са виновни за образованието И за Културата на тези деца със сигурност са на добри заплати !
  • 17 Анонимен

    15 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ето кои са момичетата":

    Статия за "кликане"!
    Навремето преди около 150 години по лондонска улица тичало хлапе с наръч вестници и крещяло: 17 измамени, 17 измамени.... ! Спира минувач, купува си вестник и хлапето веднага бяга надалеч и пак крещи 18 измамени, 18 измамени..... !
  • 18 Ученичка от всички може да се нарече

    8 1 Отговор
    Само битото момиче ,за останалите думите са боклуци и отрепки,трябва да бъдат съдени щом могат да заплашват с убийство всички знаем че са способни да убият човек,а ръководството на училището трябва да бъде съдено за укриване на престъпление щом е знаело и уволнена дисциплинарно ,ако пак всичко се замете значи държавата умишлено се води към смърт
  • 19 Мария

    2 1 Отговор
    Както беше изправено и до стената, това момиче,можеше да бъде и с разбита глава ,с тежки последици! Биячките- “ученички”! Чак не искам да повярвам!
  • 20 Ввв

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Механик":

    Хахаха,пич ти май си на сериозни наркотици
  • 21 Майор Деянов

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Факт":

    И в София е същото. Децата трябва да израстват неграмотни и брутални, без никаква ценностна система и да не им пука за никого и за нищо. Тези евроатлантически ценности заложени сега в тях няма да могат да бъдат "избити" от мисленето на няколко следващи поколения. Дълбок поклон на всички евроатлантически п.дл.о.ги-заработха си центовете.
  • 22 прокто

    1 1 Отговор
    Родителите...там е разковничето.Децата на тази възраст имитират и подражават.Не са ги научили да говорят на правилен български,а ние очакваме уважение и възпитание.Човекопитеци от задънени села и паланки,девойки мякащи и въйкащи,строежите и витрините в Брюксел и Амстердам ви очакват,подготовката ви е добра.После...ама Шенген,ама защо...