Last news in Fakti

31 Януари, 2023 10:53 2 227 11

Как се стигна до гонка и зрелищен арест в столицата?

  • гонка-
  • патрулка-
  • арест

Шофьорът и спътничката му опитват да се разменят.

Как се стигна до гонка и зрелищен арест в столицата? - 1

Екшън в София. След гонка и катастрофа с патрулка – последва зрелищен арест. Шофьор без книжка премина на няколко кръстовища на червено, не спря за полицейска проверка и удари два автомобила. Сред тях и патрулка.

Пострадали са двама полицаи. При ареста се стигна до насочени пистолети и къртене на врати.

Част от ситуацията беше заснета от случаен шофьор в близост. Според бившия началник на столичния КАТ Тенчо Тенев тъй като водачът се е заключил, полицай е счупил предното стъкло с пистолета си.

"Предното стъкло е по-усилено, няма да нарани лицето на водача. Най-вероятно колегите в бързината са извадили оръжието за респект, нямало е да стрелят, просто стъклата са били затъмнени и не се е виждало вътре", предположи той пред Нова тв.

Шофьорът и спътничката му опитват да се разменят.

"Сигурно колегите са установили, че мъж управлява, след като е преминал на червено. Опитал се е да прескочи и да седне на задната седалка, за да избегне последствията. Нямам обяснение защо вратата е била изкъртена. Колата би трябвало вече да бъде преместена", смята Тенев.

Очевидка споделя, че е слязла да си вземе сандвич и е чула трясъци.

"Обърнах се и видях, че блъскат колата ни, синът ми беше вътре. В този момент излязоха полицаи. Изтичах да видя какво се случва, кола беше приклещена между нашия автомобил и патрулката. Полицаите удряха стъклата, извадиха оръжие. Прецених, че е по-добре да се махнем, ако водачът беше извадил оръжие, щеше да се стигне до престрелка", заяви тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голяма глупост

    22 2 Отговор
    Тези за две минути трябваше да са по очи в локвата

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Как се стигна и до това ?

    12 1 Отговор
    Десислава Дишлиева, която беше съдена и оправдана по делото за организирана престъпна група на Евелин Банев - Брендо за пране на над 20 млн. лева от наркотрафик, е завела дело срещу прокуратурата по Закона за отговорността на държавата (ЗОДОВ). Това видя "Сега" в деловодството на Софийския градски съд. Дишлиева, която е сестра на бившата съпруга на Банев Моника Добринова, настоява да получи 500 000 лв. обезщетение от държавното обвинение.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ехаааа

    17 3 Отговор
    Браво на куките ! Само така се действа срещу такива отпадъци !
  • 6 Чичо Тони

    19 12 Отговор
    Чупенето на предното стъкло и къртенето на вратите без каквато и да е нужда, беше изключително тъпо от страна на полицайте. Сега този "юнак" и "дамата" до него, ще имат възможност да съдят (и осъдят!) полицията и ние всички заедно да платиме тази простотия. От къде ги събират тези мачовци за полицията? Риторичен въпрос.
  • 7 Шерлок

    23 0 Отговор
    Арестувания е наркоман от кв Свобода с псевдоним,, Митко малкия "с дебело криминално досие продават дрога с още един от кв Свобода на име Димитър Терзийски бивш служител на МВР работил в РПУ 3.
  • 8 Имигрант

    5 8 Отговор
    Полицай изкара ли пистолет трябва да го използва. Стреля с предупреждение във въздуха и ако не се подчини бам бам.
    С наркомани,терористи не се преговаря.
    Днешният полицай няма психика за полицай.
  • 9 Кирчо

    17 6 Отговор
    Полиця реагира емоционално и се опита да чупи вратите на колата, това беше абсолютно ненужно и е израз на злоба и безсилие породено от собствената му некъдърност.
    Този човек няма място в МВР, уре ще убе човек асолютно ненужно за да си избие комплексите.
  • 10 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 9 Отговор
    Обяснете Какво означава "БЕЗ КНИЖКА"????????Ако аз си забравя книжката шофьорска означава ли ,че не съм Шофьор със Златен талон???Що за простотия да чупиш предно стъкло и да унищожаваш чужда собственост???Кой ще заплати щетите по автомобила и това ли е начин да спреш някой ,който не е спрял на стоп палка.Ами при тази гонитба ,ако бе убит човек????този младеж са го третирали ,като супер -Терорист,а той не е спрял за проверка.не могат ли да го привикат като прибере колата си и тогава човешки да го глобят или арестуват???Ами ,ако младежа караше някой по-спешност???Явно новите милиционери гледат много криминални филми и се вживяват в роля!Връх на глупоста е ваденето на оръжие!!!!В колата стоят уплашени хора ,а ти им вадиш оръжие????
  • 11 само

    5 0 Отговор
    питам дали са тествали полицаите?като ги гледам как са застанали един срещу друг с извадени пистолети.да няма после......... от приятелски огън?