22 Февруари, 2023 11:51 1 075 3

Издирват мъж, изчезнал безследно преди 10 дни в Пазарджишко

  • село щърково-
  • неделчо лулчев-
  • издирван

Според хората от селото мъжът е работел като личен асистент и не е имал конфликти

Издирват мъж, изчезнал безследно преди 10 дни в Пазарджишко - 1

Полицията в Пазарджик обяви за общодържавно издирване 56-годишен мъж от село Щърково, предава БНР.

Неделчо Лулчев е в неизвестност от 12 февруари. Според хората от селото мъжът е работел като личен асистент и не е имал конфликти. Издирването на Неделчо Лулчев продължава 10-и ден, но без резултат.

Последно той е видян от съселяните в пазарджишкото село Щърково на 12 февруари в ранния следобед. Оттогава следите му се губят. Обходен е целият участък в района на община Лесичово, към издирването са се включили и доброволци.

Никола Иванчев от Информационен център Калугерово, който пръв е подал сигнала за изчезването на мъжа заяви: "Хората го познават като добър, спокоен човек, без да има конфликти с други хора и всички в селото са озадачени от неговото изчезване".

Изчезналият мъж е висок 170 см, около 60 кг, а в деня на изчезването си е бил облечен с анцуг.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оФчара

    5 0 Отговор
    Търсете го,в Пернишкия балкан.Отвлечените там ги карат инзвънземните.
  • 2 Ром Бакарди

    0 0 Отговор
    Две версии- или някуя едра селска мума гу е киризила тоз тарикат и гу е харесала, утвлякла го е вкъщи, сига го храни и пои, а насреща иска саму да я гали и милва, щот ут далго времи ни е била......! Или пък тоз е набарал некво имане, сакровище и си е бил камшика инкогниту нанякаде да ни гу надушат шарифити или сопственика на кащата!
  • 3 Жена

    2 0 Отговор
    Омъжил се е човекът за Алфа 🐕 кучето