Last news in Fakti

19 Септември, 2013 09:29 1 786 0

Прокуратурата протестира по делото срещу Жоро милионера

  • жоро милионера-
  • георги енев

Георги Енев беше осъден на осем години

Днес от 10 ч. в Апелативна прокуратура в Пловдив ще се разгледа протестът на прокуратурата срещу присъдата на Пловдивския окръжен съд, с която подсъдимия Георги Енев беше осъден на осем години затвор при първоначален строг режим

Енев беше лишен и от право да заема материално отговорна длъжност, както и да упражнява охранителна дейност на пари и ценни пратки за срок от 11 години.

Георги Енев е бил признат за виновен в това, че на 22.06.2012 г., в гр. Пловдив, като длъжностно лице - Охранител-инкасо и ръководител екип при "G4S Securе Solution", е присвоил чужди движими вещи - пари на обща стойност 1 471 058,52лв., собственост на три банки и на охранителното дружество, които пари са му били връчени в качеството на длъжностно лице да ги пази и управлява, а длъжностното присвояване е в особено големи размери и представлява особено тежък случай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА