Last news in Fakti

15 Октомври, 2012 19:12 27 961 34

Жоро-милионера няма да може да си похарчи парите

  • георги енев-
  • жоро милионера-
  • похарчи-
  • парите

Случаят  Георги Енев си остава голяма загадка. Това каза пред журналисти в Пловдив вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, съобщи Радио „Фокус”-Пловдив. „Това е човекът, който взе парите, но това е и човекът, който по никакъв начин не съдейства на разследването и това, може би си е негова стратегия”, каза Цветанов. Попитан дали има вероятност Енев да излезе от затвора милионер, вътрешният министър отговори, че при всички положения той няма да има възможност да изхарчи тези пари, ако има такива намерения.
Охранителят Георги Енев открадна 1,5 млн. лева от инкасо автомобил, след което се укри. 33-годишният мъж беше обявен за общонационално издирване. След това беше издадена и Европейска заповед за арест. Дни по-късно той се предаде и бе задържан. В момента следствието е зациклило, тъй като Енев отказва да даде подробности за намеренията си, както и за това дали е действал сам. Не е ясно също и къде са парите, които е откраднал.
В Пловдив вицепремиерът Цветан Цветанов не се ангажира и с коментари по темата за евентуални нови разкрития за убийството на сестрите Белнейски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДИП

    1 1 Отговор
    Голям играч е!!! .а.ти големеца (респект). Има как, няма как да харчи негови са сега :_)
  • 2 миро йорданов

    1 2 Отговор
    браво ! да е жив и здрав
  • 3 бай Георги

    1 1 Отговор
    Интересно,какво ще му попречи да ги харчи!?!Единственото нещо е да сменят парите ,докато Жорето е в затвора!
  • 4 цецко

    1 2 Отговор
    Цветанов голям б...к си Няма ли кой да те свитне?
  • 5 yellow

    5 2 Отговор
    Стига правихте от престъпниците герои.

    Коментиран от #6

  • 6 Не3НаМ

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "yellow":

    Народа ни, винаги подкрепя крадците и бандитите, и после искаме държавата и народа да са добре, няма как да стане, ако всички крадат нали се сещаме, че няма да достигат парите! Ето това е жив пример, откраднати пари които няма да се похарчат никога, това е сигурно 10 % инфлация! Но на кой му пука! Навън е кучи студ, но ние сме с къси гащета и викаме "От студ умри, гъзар бъди"
  • 7 1234

    1 0 Отговор
    Според мен има начин и той е добре отигран през годините и той е като стане спонсор на мвр и или направи щедро дарение на предстоящие парл. избори,така се харчат не един и два откраднати милиона.няма да е за сефте няма и да е за последно.
  • 8 sgeg

    1 2 Отговор
    KAKAV MILIONER E TVA - RECIDIVIST JALAK!
  • 9 ghm

    1 4 Отговор
    един от начините да не ги харчи парите е 20 годишна присъда без право на обжалване то и без друго от Европата гледат под лупа всяко дело а наши съдии се чудят как хем да осъдят някои хем да не е които трябда .Чак ми става жал за тоя тъпанар на снинката че не знае между какви големи колелета се е наврял... Тъпанар които се превръща в герои за други тъпанари...
  • 10 Пурко Мъдурко

    1 0 Отговор
    Случаят е интересен. НО човекът не е убил никого. Предал се, това смекчава вината му. НО и да ги върне парите и да не ги върне ще лежи в затвора. Така че по добре да си ги пази колкото и да се обезценят все ще му стигнат до края на дните му след като излезе от затвора.
  • 11 ХАН КРУМ

    1 0 Отговор
    не си мъчте главите да мислите,доколкото разбрах макс.присъда може да бъде 7 г. Той се е предал сам и ако няма досие присъдата ще е 5-6 г. като поработи 2-3 г. и накрая ще лежи наи-много 4г. това прави почти по 400 хил. на година,той си е преценил дали си заслужава. П.С-НЕ Е КРАДЕЦ ТОЗИ КОЙТО КРАДЕ ОТ КРАДЦИ!!!
  • 12 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    В ТАЗИ ДЪРЖАВА ДРАГИ МИ ЧИТАТЕЛИ АКО СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ С ТРУД МИЛИОНЕР НЕ МОЖЕШ ДА СТАНЕШ !МИЛИОНЕРИ СА САМО ВЛАСТ ИМАЩИТЕ И ТЕХНИТЕ ПОСЛУШНИЦИ КОИТО ВЗИМАТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ ОТ ПАРТИЯТА ХРАНИЛНИЦА !!!ТА ПО ТЕМАТА ... МОМЧЕТО ТЕГЛИЛО КРЕДИТИ ДА ОСВЕСТИ КЪЩАТА И СЕМЕЙСТВОТО ЧЕ ИНАЧЕ ПАРА ОТ КЪДЕ А? ОХРАНИТЕЛ В БАНКА ПАЗИ И РАЗКАРВА МИЛИОНИ ВСЕКИ ДЕН А ЗАПЛАТАТА 500-600 ЛЕВА ... ШОК !!! ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ САМО В БЪЛГАРИЯ И В ... СОМАЛИЯ ПРИМЕРНО . А ИНАЧЕ ЛИХВИТЕ НА БАНКИТЕ ПО КРЕДИТИТЕ В БГ СА ДОСТА СЕРИОЗНИ КАКТО ВСИЧКИ ЗНАЕМЕ ДАЖЕ ИЗЧАКАХА ХОРАТА ДА ИЗТЕГЛЯТ КРЕДИТИ И СЛЕД ТОВА РЯЗКО ВДИГНАХА ЛИХВИТЕ НАГОРЕ ТА ХОРАТА СИ ИЗГУБИХА СУМА МИ ТИ ЖИЛИЩА И СЕ ПРЕВЪРНАХА В МОДЕРНИ РОБИ НА ЧУЖДИТЕ БАНКИ . И МОМЧЕТО СИ Е ВИДЯЛО БЪДЕЩЕТО КАК ЩЕ РОБУВА НА НЯКОЯ СКАПАНЯШКА БАНКА И ЕДИНСТВЕНИЯ МУ ЖИВОТ ЩЕ ПРЕМИНЕ В ТОТАЛНА МИЗЕРИЯ И Е РЕШИЛО ДА РИСКУВА ! КАКВО ТОЛКОВА ГО ПЛЮЕТЕ НЕ ЗНАМ ? ИМА ГОЛЕМИ ТОПКИ ПРАВИ ГО . А ВИЕ ГЛЕДАТЕ И МЪРМОРИТЕ ? КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКАТА ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА – НАЛИ ТАКА ? НАПРАВИЛ СИ Е СМЕТКАТА ЧОВЕКА И Е ПО СЪГЛАСЕН ДА ИЗМИЗЕРУВА НЯКОЯ И ДРУГА ГОДИНА В ЗАТВОРА ОТ КОЛКОТО ЦЯЛ ЖИВОТ ! УМНО Е МОМЧЕТО И ИМА ДОБРА СТРАТЕГИЯ ! ЧУДЯ СЕ НА ЦВЕТАНОВ КОЛКО Е УБЕДЕН ЧЕ ЧОВЕКА НЯМАЛО ДА СИ ХАРЧИ ПАРИТЕ ... ЗА СМЯХ ВИ НАПРАВИ Г-Н МИЛИЦИОНЕР !!! А КАТО ЧУЯ ПРИСЪДАТА ЩЕ СЕ ПОСМЕЯ ОЩЕ И ОТ СЪРЦЕ ! КАКВИТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ТАКИВА И ПОДАННИЦИТЕ .
  • 13 морйа

    0 1 Отговор
    само че има една подробност която забравяте,ако не каже къде са парите на полицията то взатвора ще си каже на други хора.и пак няма да може да ги харчи
  • 14 миро

    0 1 Отговор
    И как си му го представяте живота след като излезе от кафеза ?
    След 5,10 или колкото там години го осъдят.
    Ще си извади парите и ще си ги харчи на воля ? Ами ,че той на първата похарчена банкнота с номер от "онези откраднатите" и пак ще е в кауша. Не го ли виждате ,че освен инат друго в главата няма. А десет години в затвора хич не е малко време. До тогава я има левчета я не. Да не си чука главата в стената някой ден когато приемем еврото.:) Защото торбите с левчета само за кюмбето ще стават тогава.

    Коментиран от #29

  • 15 БРАВО НА ЖОРО

    1 1 Отговор
    Дай боже повече таива хора ,при тия работни заплати от порядъка на 290 лева и това платено здравеопазване много скоро ще се затрием като нация .Защо не се пробват г-дата от парламента да изкарат поне един месец с минималната работна заплата та после да вземат решенията

    ДАНО МУ Е ПО МАЛКА ПРИСЪДАТА И ДА МОЖЕ ДА СЕ ПОРАДВА НА ПАРИЧКИТЕ
  • 16 Цв.Цв.

    1 1 Отговор
    Ама то и сега има начин,просто трябва да стане спонсор на ГЕРБ за следващите избори
  • 17 жоре човека

    1 1 Отговор
    Ха ха Жорето пак ги е прецакал хищниците, ще излезе на 40 години, млад милионер и ще си живее живота в някоя далечна държава. Добре го измислил!!!!
    Явно в България е най добре да си престъпник, защото законите са правени от престъпници за престъпници. Няма само определени хора да имат правото да крадат, всеки трябва да може да краде и да се възпозлва от законите на бандитите.
    Да крадеш от престъпници, не е престъпление.
    Браво Жоре, стискай зъби не остана, само 7 години и си друг човек.
  • 18 dbgdf

    2 1 Отговор
    чист рецидивист - ще ми се прай на робин худ и тия ще го защитават че не бил такова момче - -ама не им работи мозъка че техните пенсийки е ограбил и скрил - имат го за кумир егати простотията - бандитите и хайдуците са на особена почит в нашето общество - затуй е на това дередже държавата ни -
  • 19 BGSofia

    0 1 Отговор
    Тоя не искал да си каже........!!!????
    Ще го бия докато си повърне жлъчката, барбар със зъбите и няма де си признае ли????
    Или жалката полиция или политици са в играта......
    А вие дето го хвалите, сте по зле и от него..........
  • 20 Иван Костов

    1 1 Отговор
    Da e jivo i zdravo momcheto da si izharchi kintite!V Bg samo taka se pravyat pari!Deputatite i te kradat samo che pri tyah vsichko e v "ramkite na zakona"
  • 21 8мщш

    1 0 Отговор
    "може би си е негова стратегия"... тъп, по-тъп, най-тъп, ЦвЦв. Няма толкова пр.ст милиционер. А Жорката ако не го пречупят да признае, ще лежи минимална присъда, защото доказателства липсват - няма ги парите, свидетели не могат да го разпознаят в лице, има няколко размазани кадри от охранителни камери. А дори и с бой да го накарат да подпише признание, в съда ще се отрече /а и никой не може да бъде осъден само на базата на самопризнания /. То затова следствието го протакат, защото се чудят как да му направят обвинението - небрежност или злоупотреба със служебно положение. А за това се лежи малко, и затова не му връчват официално обвинение, а още го разследват. В момента на връчване на обвинението, Жорката може да поиска съкратено следствие, бързо съдебно производство, присъда под минимума, и нищо чудно съдията да бъде принуден да го осъди условно /пичът не е рецидивист и няма стари присъди/. Това ако стане, лично ще го потърся да го почерпя една бутилка 25 г. уиски за това, че е направил за смях всичките милиционери.

    Коментиран от #28

  • 22 Ale

    1 1 Отговор
    Bravo na choveka chee nameril dupka v zakona da mu mislqt suzdatelite na zakona
  • 23 Илиян Узунов

    1 1 Отговор
    Моите въпроси са към министъра:Какво търси вицепремиера в полицията и в министерството???????Нее ли по добре даси седи в къщи?
  • 24 Българина

    1 1 Отговор
    Работи се върху металотърсачи ама откриващи хартия.
  • 25 колето

    1 0 Отговор
    Е ТОВА ВЕЧЕ СИ Е ИСТИНСКА ПРИКАЗКА
  • 26 куката

    0 1 Отговор
    ше лежи 2 години и ще си излезе навън ще отиде до дървото под което си е заровил парите ще си ги вземе и ще си ги харчи с кеф

    Коментиран от #30

  • 27 ross

    1 0 Отговор
    Браво на човека, да не им казва къде са парите :D
  • 28 tOkМаКо

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "8мщш":

    То ако стане, и други хора ще го търсят, ама няма да е за черпене :)
  • 29 ХАН КРУМ

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "миро":

    ама ти маи нямаш нищо в главата как ще лежи 2 пъти за едно и също престъпление!!
  • 30 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "куката":

    I AKO PARITE SA V LEVOVE A NIE SME VLEZLI V EVROZONATA SHTE SI IZBARSHE G..A S TIAH
  • 31 Стойчо Запрянов

    0 1 Отговор
    ще си ги изхарчи и още как!!!
  • 32 ясшдо

    0 1 Отговор
    mnogo dobre e napravil.i az ako bimah tazi vazmojnost i az bih napravil sastoto.nisto ne mogat da mu napraviat osven da leji nai mnogo 10godini,posle izliza milioner.koi za 10godini ste napravi milioni????nikoi....!!!!!
    EVALA PI4,,SHAPKA MU SVALIAM!!!!
  • 33 toli

    1 0 Отговор
    tova da krades ne e hybavo........ posle Goso gleda ot gore
  • 34 Грую

    1 0 Отговор
    Всъщност г-н Министъра е искал да каже, че ако остане неговата партия на власт, като излезе от панделата Жоро, вече ще сме влезли е Еврозоната, тук ще се пазарува с Евра и ще е минал срокът в който е можело да си смениш Левовете за Евра и хартиите, които ще притежава излезлият от затвора Милионер в левове няма да стават дори и за тоалетна хартия, поради естеството на материала от който са отпечатани. Естествено освен ако същия не е предвидил подобно развитие на нещата и да ги е обърнал в някаква конвертируема валута и да ги е сложил на депозит чрез подставено лице в някоя банка и сега пък другия г-н Министър Дянков ще му ги облага с данъци, а ние ще се чудим пари ли се въртят в тази държава или л..на без извинение. То в тези времена за всичко можеш да намериш хора, стига да си плащаш.