Last news in Fakti

11 Май, 2023 10:11 7 593 42

Свидетел на трагедията на "Сливница" опроверга защитата на 18-годишния Адриан

  • свидетел-
  • загинали-
  • катастрофа-
  • бул.сливница

"Никакви коли нямаше на кръстовището, само аз бях и колата, която се движеше с момчето", коментира Виолета

Свидетел на трагедията на "Сливница" опроверга защитата на 18-годишния Адриан - 1

Пряк очевидец на трагедията на столичния булевард "Сливница" проговори за случилото се в злополучната нощ.

Ето какво разказа Виолета, която точно тогава се прибирала:

"Една кола караше с много голяма скорост, караше на багажника си момче, от колата падаха неща. Той се блъска тук, осъзнах, че този човек е направил нещо, тръгнах по този път, видях момчета, които тичаха и го гонеха, по-нататък видях момичето лежеше, а момчето убиецът го караше на капака", обясни Виолета пред България Он Ер.

Тя е категорична – в този момент не е имало коли, които да заслепят Адриан, каквато версия се появи.

"Никакви коли нямаше на кръстовището, само аз бях и колата, която се движеше с момчето", коментира Виолета.

Стана ясно, че момчето е управлявало със 101 км в час. Според защитата на Адриан обаче това не е вярно.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 88 Отговор
    Виолета е станала безплатен статист на водевила.

    Коментиран от #36

  • 2 бойко

    13 114 Отговор
    тая само по погледа се вижда че е душевно болна

    Коментиран от #4, #10, #42

  • 3 Инспектор Дю дю

    132 1 Отговор
    То и на записа по ТВ се вижда, че не минават други, коли покрай него. Има и камери на кръстовището, така че лесно, ще го изловят, как лъже за да отърве кожичката!

    Коментиран от #21

  • 4 честен ционист

    9 93 Отговор

    До коментар #2 от "бойко":

    По-скоро гладна, с няколко необслужвани кредита.

    Коментиран от #14

  • 5 Кицо Беге

    28 7 Отговор
    абе оставете геша да си пие бирата спокойно в нею уорк бе
  • 6 възмутен

    114 1 Отговор
    Господа, когато има загинал човек на пътя, виновника за това , трябва да си понесе присъдата, независимо чие чядо, роднина или познат е. И да престанат нашите адвокати, да носят от девет дерета вода и да се чудят как да ги оправдават. Вярно, за това им плащат, но един изгубен живот не може да се върне с нищо.

    Коментиран от #9

  • 7 Перо

    70 4 Отговор
    Работа на защитата е да измисля защитни лъжи!

    Коментиран от #39

  • 8 евала на жената

    67 1 Отговор
    човек трябва да има първо смелост и най вече достойнство потърпевши сме от безотговорници дори каращи без книжки добре че минахме с малия дявол само с един месец в гипсово корито яви се жена свидетел видяла случая после и платиха да се откаже от казаното и няма виновни и до днес....този който сега е убил двама само си е чатил по телефона с гаджето си понеже тя се е пребрала в дома си и не е могла да говори затова извършителя не е видял нищо гледкал си е тела как ще види ????с мобилните телефони и шофирането драмата е страшна за това никой не говори ....
  • 9 Българин

    52 1 Отговор

    До коментар #6 от "възмутен":

    Кирил Маричков го осъдиха на 5 години без книжка за убийство 1999-та и май му прикриха алкохола в кръвта. Тук е така, традиция е
  • 10 ГОЙКО

    5 35 Отговор

    До коментар #2 от "бойко":

    СТО И ООСЕМ ПРОЦЕНТА % „възрожденка”
  • 11 От Варна

    53 1 Отговор
    Пример, в Англия застраховката не е за колата, а за шофьора! Младите водачи се застраховат за две години след получаване на книжка за суми, по-високи от общоприетите. Ако нормалната застраховка е 300 паунда, младият шофьор се застрахова за 3000 паунда! Много проста и достъпна мярка! Тогава и родители и младежи ще се замислят как трябва да се шофира. Още, първата година в колата на новия шофьор се поставя уред за засичане на скоростта. Този уред се проверява по всяко време, произволно. Трябва контрол на самият водач, докато си изработи навици за правилно поведение на пътя. Всичко друго е добре, но не е решаващо. Цялата трагедия е, че никоя институция не работи за дисциплиниране на българина още от детската градина. Не ограничаване, а дисциплиниране. Но и самите институции нямат чувството за дисциплина, а това е жалко! А случката е жестока, три съсипани млади живота, двата отнети, а третият разбит!

    Коментиран от #19, #30

  • 12 м-р

    19 20 Отговор
    Щом Марковски го защитава ще го оправдаят тоя убиец

    Коментиран от #17

  • 13 оня

    35 1 Отговор
    Кои са родителите на килъра:))
  • 14 А ти си по скоро

    6 18 Отговор

    До коментар #4 от "честен ционист":

    Копейкин с няколко хиляди рубли в банката
  • 15 Възмутен

    52 1 Отговор
    "Никакви коли нямаше на кръстовището, само аз бях и колата, която се движеше с момчето".

    А адвокатът на престъпника се пробва да лъже Правосъдието, че го заслепил насрешен автомобил!!! На такива лъжци-адвокати трябва да се отнемат правата!!!

    Коментиран от #22

  • 16 Винкело

    7 17 Отговор
    Абе... може ли някаква електронна или механична повреда да направи колата летящ снаряд? Нещо да заяде, нещо да блокира, знам ли. Досега като гледам и чета - няма никакви, ама никакви индикации за рисково поведение на убиеца. Някаква игра като оня Синия кит, тик-токско предизвикателство...

    Коментиран от #18

  • 17 Истината

    34 1 Отговор

    До коментар #12 от "м-р":

    Няма шанс да оправдаят убиеца, защото е шофирал със 130 км/ч в населено място!!!!! Това е равносилно на тероризъм! Водачите носят отговорност зад волана, както за своя живот, така и за живота на другите учасници в движението!!!!!
  • 18 Истината!!!

    10 0 Отговор

    До коментар #16 от "Винкело":

    Може - Мозъкът!!!
  • 19 Така е!

    24 0 Отговор

    До коментар #11 от "От Варна":

    В чужбина има много механизми за контрол на по-младите шофори, а също и на тези в по-напреднала възраст, на които реакциите са по-забавени. България може да почерпи опит от тях!
  • 20 Българин

    28 1 Отговор
    Циганчето лъже както обикновено правят от неговия етнос.
  • 21 Тетовае

    29 0 Отговор

    До коментар #3 от "Инспектор Дю дю":

    Адвокатът му лъже, за да го оневини и му измисля лъжливи тези! Делото е шумно и от обществен интерес, затова Марковски-син иска да извлече девиденти и популярност за себе си, като реклама ще му е, за да идват при него сгазилите закона с пари да ги защитава в съда!

    Коментиран от #40

  • 22 Бай Митко

    14 0 Отговор

    До коментар #15 от "Възмутен":

    Съгласен съм с теб колега и тогава държавата трябва да внася и адвокати.
    Каквато ни е държавата всичко е такова - едно голямо нищо.
  • 23 Служител на МВР

    20 0 Отговор
    Това е точно така както казва тази свидетелка. А твърденията ма маймуната адв. Марковски просто не отговарят на истината. Той е един некадърен адвокат и нищо повече.
  • 24 Кирчо

    3 7 Отговор
    Недачника е карал сапунерката с повече от 60, което си е почти 100.
    За да се докаже превишена скорост тя трябва да бъде измерена с техническо средство, такова няма!
    Водача на автомобила е в шок и си мисли че е заслепен от фаровете, но всъщност е бил заслепен от красотата на женато покрай която е преминал.
  • 25 Невменяем

    29 0 Отговор
    Нодорасляка не е бил заслепен от друга кола, бил е в свръх адреналин от това, че малолитражката фучи със 120 км като истински автомобил. След това е видял ужаса от близо- забитото тяло на младежа през челното стъкло и преминал в другата крайност. Смазан, неадекватен и вече осъзнаващ какво е сторил и евентуално какво следва за неговата мизерна душичка!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Aлфа Bълкът

    0 10 Отговор
    Тази от таксито ли е очевидецът? Че много очевидци станаха? Най-яркото нещо което си видял след подобен стрес е първото което си спомняш.
    В повечето случаи може да е фалшив спомен за да може мозъка да навърже случилото се и подсъзнателно да се оправдаеш.
    В случая не е умишлено лъжесвидетелстване.
    В бъдеще, ако се изложи теза, че ги е видял и нарочно ги е блъснал щот така решил и не му харесали, самият катастрофирал ще повярва в тази теза и ще си изгради такъв спомен.
  • 29 Щом

    15 0 Отговор
    Тоя тулуп са го наели има голяма вероятност да отърве най сериозните наказания един комшия е в съда през 8месеца и все тоя го представлява
    Плащат се подкупи на съдии прокурори и какви ли не длъжножстнни лица и досега не е осъден .за това говненце ще е нещо символично общественохолезен труд или нещо такова
  • 30 РЗС

    2 4 Отговор

    До коментар #11 от "От Варна":

    Аз живея в УК от 11 години и знам абсолютно всичко за застраховките и написаното от теб не е вярно. Първо не се застрахова самият водач, а автомобилът му. Има опция да се шофират и чужди автомобили, която обикновено оскъпява полицата, но чуждия автомобил също трябва да е застрахован, просто при птп твоята застраховка плаща щетите и то в зависимост от условията. Това, че първата година младите шофьори карат с устройство, също не е вярно. Това зависи от избраната застрахователна компания, с такова устройство полицата е по-евтина, но има много условия, които бързо те отказват да си избираш полица с устройство. Всеки може да си избере полица с устройство, което дава много грешки и като цяло повече дразниш себе си и околните на пътя отколкото да шофираш нормално

    Коментиран от #35

  • 31 СРС

    5 6 Отговор
    Как така го кара на багажника си то Форд Ка е хечбек а после го кара на капака кой капак на багажника или на двигателният отсег.Не ясно свидетелство

    Коментиран от #32

  • 32 Анонимен

    8 0 Отговор

    До коментар #31 от "СРС":

    То и за Местан нали всичко беше ясно, обаче нищо не е ясно, детето го няма - язък за младия живот, а минаха години! И Местан пак си джитка свободно и спокойно! Нали!?
  • 33 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 0 Отговор
    Това ,което видях по бтв е много над 100км/ч!!!Ако не съм прав ще си скъсам златния талон!
  • 34 Павел пенев

    9 0 Отговор
    Тази свидетелка да даде показания веднага пред съдия,защото ще бъде принудена да си смени показанията по-късно в интерес на обвиняемия. Това редовно става в София и софийските прокуратури/районни,градска, апелативна и върховна/ където всичко е интереси и корупция.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Свидетел на Темида

    8 0 Отговор
    Защитата не признава факти, само парите на родителите на обвиняемото леке-убиец.
  • 38 убиец с чадър

    2 0 Отговор
    Твоя златен талон не важи пред партийния талон на татьо.
  • 39 Истината е

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Перо":

    Затова тези адвокати трябва да се съдят според закона за лъжесвидетелстване и после в затвора!
  • 40 Кой му беше адвокатът?

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Тетовае":

    Не видях го по сайтовете
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.