20 Май, 2023 11:53 2 257 2

Издирвана жена от Разградско е намерена мъртва, останките са овъглени

  • издирвана жена-
  • мъртва-
  • овъглена-
  • разградско

Близо до останките е намерена и кола, собственост на 64-годишен мъж и ползвана от 64-годишната му съпруга. Жената е в неизвестност от 17 май

Издирвана жена от Разградско е намерена мъртва, останките са овъглени  - 1
Снимка: БГНЕС

Силно овъглени останки на жена са намерени на 19 май в землището на разградското село Гецово, в местността „Съвътлъка”, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Илияна Георгиева, цитирана от БТА.

Близо до останките е намерена и кола, собственост на 64-годишен мъж и ползвана от 64-годишната му съпруга. Жената е в неизвестност от 17 май.Тя е обявена за издирване с телеграма на Главна дирекция „Национална полиция”. Води се разследване за престъпление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Разбрал

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Разбрахте ли нещо,":

    Ами виж и CV-то....учила е за ,,начална учителка"...