Last news in Fakti

26 Май, 2023 14:21 5 805 9

Филип Гунев за Къро: Да контролираш „златния гьол” с години, е политически гарантирано

  • красимир каменов-къро-
  • контрол-
  • златен гьол

Южна Африка е място, където българската престъпност вилнее от години, допълни бившият зам.-вътрешен министър

Филип Гунев за Къро: Да контролираш „златния гьол” с години, е политически гарантирано - 1

„Бизнесменът на Красимир Каменов-Къро е един от наследниците на структурите на ВИС, който продължаваше да контролира чрез легални фирми част от паркингите и пазарищата в София. Най-вероятно има и други интереси в страната. Той беше съдружник с други представители на ВИС за т.нар. „Златен гьол”. Това говори не просто за бизнес интереси, а за сфери на влияние. … Да контролираш „златния гьол” в продължение на години, е политически гарантирано. То е дадено от политици с гаранции”.

Това заяви Филип Гунев експерт по гранична и вътрешна сигурност и бивш зам.-министър на вътрешните работи в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS.

По думите му виждаме разпад на държавността, което спомага някои хора да си разчистват сметките. Южна Африка е място, където българската престъпност вилнее от години, допълни бившият зам.-вътрешен министър.

Относно мигрантската вълна той обяви, че за съжаление сме свидетели на може би най-смъртоносната година. Дори в годината на големите миграционни вълни не сме имали такава смъртоносна година. Като започна с убийствата на полицаите през лятото на 2022 г. и смъртта на вече 20 мигранти. Мисля че проблемът ще се изостря. Той изброи няколко случаи от последните дни – тълпа от мигранти, които бяха обградили границата от турска страна, опита да се навлезе в български териториални води от Турция и др.

На европейско ниво виждаме ръст на миграционния поток, обясни Гунев.

От болницата, където са настанени мигрантите, катастрофирали във вчерашната гонка, обясниха, че всички мигранти са в добро състояние. Те се оплакват от болки в главата или в тялото, но няма нищо притеснително, казаха медици.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    23 10 Отговор
    Тиквата е много отмъстителен.Заплашваше семейството ми на протеста.

    Коментиран от #4

  • 2 Има си

    39 0 Отговор
    хас без чадър отгоре да лапа милиарди ? А иначе , тези "герои" , които ги създадоха и ползват , те си ги ликвидират !
  • 3 дядото

    31 0 Отговор
    кога бяха избити лидерите на вис и как къро оцеля толкова години,но остана и с политически гаранции над бизнеса,наследен от вис.може би благодарност .много въпроси,на които при сегашните политически лидери и срастване на власт и престъпност едва ли ще има отговори.много прогнила е тази държава,много.
  • 4 Ха ха

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Оплачи се на Гешев.Или на арменския поп.
  • 5 дааа

    22 0 Отговор
    Къро та къро.А защо не се говори за бившите му съдружници,които го занулиха,а сега се движат из София с ескорти като на Путин???Бият,убиват завладяват бизнеси безнаказано дори с пълна протекция от МВР????
  • 6 Тома

    17 1 Отговор
    Това което трябваше да направи държавата всички бандити да са по затворите ни помогнаха киларите.Бравос
  • 7 Цайса....

    6 5 Отговор
    Този на снимката Румен Радев ли е?...на него прилича.
  • 8 Истината съм аз

    16 1 Отговор
    Тоя седнал да жали мигрантите??? Някой канил ли ги е трябва като при Живков на границата и никой да не влиза .
  • 9 Данъкоплатец

    8 0 Отговор
    А тези нелегални мигранти имат ли здравни осигуровки!? Всеки път като ходите на болница ги задавайте тези въпроси като/ако ви поискат пари. Или даже и да не ви поискат им ги задавайте и изисквайте отговори. Кой плаща лечението на същите и т.н. !