5 Юни, 2023 15:44 3 014 5

Къро и убитият Анджело Димов живеели на един адрес в Южна Африка

  • красимир каменов-къро-
  • анджело димов

От посолството на България в Претория са обяснили, че Къро живее в Република Южна Африка от 2008 г. и пътува с паспорт на собственото си име

Къро и убитият Анджело Димов живеели на един адрес в Южна Африка - 1

Нова връзка между убийството на Красимир Каменов-Къро и това на Анджело Димов и съпругата му Незабравка Пеева на 12 февруари 2018 г., разкри dailymaverick.co.za, цитирани от 24 часа.

Адресът в предградието на Кейптаун - Бергвиет, който е даден от Димов през 2015 г. съвпада точно с този, предоставен на властите от Къро през 2019 г.

Това било директна връзка между двамата. Димов бе разстрелян по подобен на Къро начин по времето, когато бе разследван за фалшифициране на банкови карти.

От посолството на България в Претория са обяснили за медията, че Къро живее в Република Южна Африка от 2008 г. и пътува с паспорт на собственото си име.

Красимир Каменов, известен като Къро, бе застрелян заедно със съпругата си и още двама души на 25 май в дома си в Кейптаун.

Властите са уведомени на 6 април, че той е издирван с червена бюлетина на Интерпол. У нас прокуратурата обяви за това на 21 април.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 4 Отговор
    Бог е спасил Децата
  • 2 Живели

    6 1 Отговор
    колкото живели , толкова им определили.....
  • 3 Стършел

    13 1 Отговор
    Само ми е интересно кой издава задгранични паспорти и лични карти на такива като тоя Къро. От 2008 на тоя 2 или 3 пъти му е изтекъл задграничният паспорт и поне един път личната карта.

    Коментиран от #5

  • 4 Сега

    8 0 Отговор
    Остава да излезе, че на същия адрес е живял и Трактора !
  • 5 Холмс

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Стършел":

    Издава го "гишето", а ако знаеш кой седи в гишето и кой му е шефа тогава, някой неща не ги виждат. Затова всички гишета отдавна трябва да ги затворят, понеже ние им плащаме заплати.

    Навсякъде в развитите страни няма гишета.