Last news in Fakti

15 Октомври, 2013 13:51 2 942 2

Разкриха убиец на куче в Костенец

  • убил-
  • кучето-
  • пушка-
  • съсед

Той се оказал съсед на собственика на четириногото


Открит е 57-годишен мъж от Костенец, убил кучето на съседа си, съобщиха от Областна дирекция на МВР - София.

На 14 октомври около 9.30 часа мъж от града е подал сигнал в полицията, че е намерил  кучето си простреляно на улицата пред дома си. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група.

Извършената на място аутопсия от ветеринарен лекар е установила проектил от въздушна пушка 5,5 мм в областта на гръдния кош. 

В хода на процесуално-следствените действия криминалистите разкрили извършителя - Т.К  на 57 години, съсед на собственика на кучето. 

Той е предал доброволно притежаваната от него въздушна пушка марка Hatsan Grizzly, модел 125, кал. 5,5. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 comments

    1 0 Отговор
    Авторе-от това на снимката до онова,което е предал
    ОНИЯ СЪСЕД,знаеш ли каква е разликата??!!
  • 2 nemo 84

    0 0 Отговор
    sad i smart za takiva ili kastraciq