Last news in Fakti

19 Юни, 2023 11:51 2 951 7

Стрелба в столичния квартал "Света Троица"

  • света троица-
  • стрелба-
  • квартал

Все още не е ясно оръжието или причината за това. Според част от коментиращите се касае за въздушна пушка, докато други смятат, че става въпрос за бойно оръжие

Стрелба в столичния квартал "Света Троица" - 1
Снимка: shutterstock

Неизвестно лице е открило стрелба в столичния квартал "Света Троица". Това става ясно от снимки, публикувани в социалните мрежи.

Авторът на поста уточнява, че инцидентът е станал около блок 358, тъй като там са нанесени щети по прозорците на входа. От поста става ясно, че стрелбата е извършвана в продължение на няколко седмици.

Все още не е ясно оръжието или причината за това. Според част от коментиращите се касае за въздушна пушка, докато други смятат, че става въпрос за бойно оръжие.

Авторът на поста уточнява, че сигнал е подаден до полицията и призовава да се намери извършителят, преди някой да пострада.

"Пиша този пост до всички съкварталци и по-конкретно до живущите в бл. 358. От няколко седмици насам забелязвам увеличаващ се брой дупки от огнестрелно оръжие по прозорците на стълбището на бл. 356.

Обръщам се към живущите в бл. 358, тъй като очевидно изстрелите са направени от север и вашият блок е единственото възможно място откъдето може да се случи това.

Важно е да кажа, че полицията е уведомена и е направен оглед и са взети доказателства, но докато извършителят бъде установен, искам да отправя апел към всички живущи в блока да вразумят изрода, който стреля, ако случайно имат подозрения кой би могъл да бъде той и да съдействат на разследването, докато някой не е пострадал.

Нека изключим материалните щети и се съсредоточим върху факта, че щетите са предимно по ниските етажи, където ежедневно преминават десетки хора. Освен това част от апартаментите разполагат с помещения със северно изложение и силно се надявам някой да не пострада."


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    0 17 Отговор
    Тези опушени брежневки само затова стават.

    Коментиран от #3

  • 2 Шерлок холмс

    6 1 Отговор
    Някой си фейсов хохльо подозира, че счупения прозорец е защото някой е стрелял по него и цял филм стана.
    Ало, журналистчетата, айде малко по-сериозно.
  • 3 Еееее,

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    че колко му е докато пишеш тая глъпост некой те уцели с опушена брежневка.Те тва иска ти каже жената.
  • 4 ЛОВ НА..КОПЕЙКИ ?

    2 3 Отговор
    ВРЕМЕ БЕШЕ
  • 5 ИВАН

    5 1 Отговор
    Абе вие тая стрелба за нищо я нямате - плякнал някой с газов пищов и въздушна пушка и веднага статия - шум до небесата. Искат да станем като хамериканците ... като извади някой автомат, тогава пишете, ама тогава пък няма да смеете, че батковците с автомати са лоши.
  • 6 Емо

    2 1 Отговор
    Преди 2-3 седмици имаше потресаващо заглавие на статия някъде - Убийство с пушка беше извършено от балкон в Пловдив. После се уточни, че е убита котка с въздушна пушка. Не че е нормално, но само такива заглавия предизвикват кликване и четене и оттам повече приходи от реклами.
    Предполагам, че стрелбата е с еърсофт оръжие - пластмасови топчета. Не били компютри, а компоти, а филма не бил шведски, а съветски.
  • 7 м-р

    1 0 Отговор
    Липсва МВР дъртите шефове на заплата и пенсия не им пука,а всички оръжия се водят на отчет