Last news in Fakti

21 Октомври, 2013 11:44 1 916 1

Собственик на сгазено теле посегна на шофьора

  • собственик-
  • сгазено-
  • теле-
  • посегна-
  • шофьора

Инцидентът е станал край Ботевград

Собственик на сгазено теле посегна на шофьора. На 19 октомври около 13.20 часа водач на тежкотоварен автомобил съобщил на тел. 112 за причинено пътнотранспортно произшествие в района на ПИК-а.

При огледа на местопроизшествието служителите на реда установили, че тежкотоварният автомобил „Мерцедес Актрос“, с 50- годишен водач от Панагюрище, е блъснал пресичащо пътя теле. Вследствие на удара животното е починало на място, а товарният автомобил е със счупена предна маска.

След катастрофата  собственикът на телето, 25-годишен от Ботевград, е предприел действия за саморазправа с шофьора, нанасяйки му удар по дясната ръка с дръжка от лопата, което наложило да бъде задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 343А, ал.1 от Наказателния кодекс.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    2 0 Отговор
    Ей такива най ги мразя. Не е попаднал на човек ,че да го попита какво търси това краставо теле на пътя.