Last news in Fakti

2 Ноември, 2013 15:53 1 367 1

Издирват мъж нападнал продавачка с нож

  • издирват-
  • грабеж

Жената е с порезни рани, без опасност за живота

Столични полицаи издирват извършител на криминално престъпление, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Продавачка в магазин на ул. „Пиротска“ е била нападната от неизвестен. На място веднага са изпратени полицейски екипи, пострадалата 20-годишна жена е откарана в болнично заведение с порезни рани, настанена е за лечение в стабилно състояние, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство. Продължава издирването на нападателя.

Криминалистите са установили извършителя на въоръжения  грабеж, съобщиха от полицията по-късно. В София се провежда полицейска операция за задържането му.  За случая е уведомена прокуратурата.

Пред БНР главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров съобщи: "С хладно оръжие е извършено деянието, отнети са финансови средства. Възниква сблъсък между момичето - продавачката, която е била в магазина, при което на нея са й нанесени прободно-порезни рани. В последствие момичето е откарано в "Пирогов", няма опасност за живота й, състоянието й е нормализирано. Колегите проведоха оперативно-издирвателни мероприятия и на практика установиха самоличността на лицето."
 
Според националното радио нападателят е родом от страна в Северна Африка и е влязъл в България преди повече от 6 месеца.
 
Днес сутринта пък полиция и жандармерия започна масови проверки на бежанци, които са на външни адреси в центъра на София. Целта е по-строг контрол над емигрантите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 comments

    2 0 Отговор
    А според някои новини,не е бил един и са били от
    афро-арабски произход!
    Хайде да видим КОГА ЩЕ ВИ РАЗРЕШАТ да кажете ТОЧНАТА
    новина........