Last news in Fakti

27 Август, 2023 21:10 1 715 13

40 дни след убийството на Димитър от Цалапица: Отново протести и блокада на пътя

  • протест-
  • цалапица-
  • блокада

Хората настояват за оставката на главния секретар на МВР Петър Тодоров

40 дни след убийството на Димитър от Цалапица: Отново протести и блокада на пътя - 1
Снимка: БГНЕС

Нова блокада на пътя Пловдив-Пазарджик заради убийството на 24-годишния Димитър от Цалапица. За поредна вечер хора от селото и близките на момчето излязоха на протест. Полицията отклонява движението, уточнява bTV.

40 дни след убийството на Димитър Маринов нищо не е ясно, заподозреният Рангел Бизюрев е в чужбина, а близнаците от Цалапица нямат ново обвинение. Това казват протестиращите, които са плътно до родителите на убитото момче.

Хората настояват за оставката на главния секретар на МВР Петър Тодоров. Според тях полицаите в Стамболийски имат вина за забавянето при разкриването на случая. Те настояват да видят и европейската заповед за арест, с която се издирва заподозреният.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андролова

    5 10 Отговор
    кРадев не иска оставката на гл.секретарка
  • 2 Българин

    10 11 Отговор
    Тази европейска заповед е секретна.Нямат право да я показват.А вие спрете дс блокирате пътища,стойте си удома.Главмия секретар на МВР не ви е с нищо виновен че да му искате оставката.

    Коментиран от #6

  • 3 Aлфа Bълкът

    2 0 Отговор
    Интересно ми е защо са тия циркове за този главен секретар? Не да го уволняват, не да го сменят, а направо да закрият длъжността главен секретар на МВР. Както едно време плашеха ТикВинету и те май го направиха тройната коалиция - не помня вече. Тогава такива работи не ме вълнуваха.
  • 4 Стгннн

    5 0 Отговор
    Нема далавера тука ,затова и политиците не ги интересува. Съберете им 120 000 и ще се задвижват или с бухалки напред
  • 5 Цапнат

    7 2 Отговор
    Правна неграмотност съчетана с медиен комфорт е равно на беззаконие. Смирете се хора!
  • 6 Aлфа Bълкът

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Секретна за кого? Издирваният да не се усети ли?
    Че колко му е да се потърси в Гугъл?
  • 7 Да, бе

    5 0 Отговор
    Рибата се умирисва от главата, а главният секретар на мвр е една маша на повикване... Смяната му е парата от свирката. Много обществена енергия на халос, а корупцията владее територията и едни крави командват...
  • 8 От прованса

    6 1 Отговор
    А бе защо вече 40 дни НИКОЙ не излезе да каже...Абе какви проблеми е имало между тоя кротък и все усмихнат Митко и тоя де го е убил и издирват с международна бюлетина?
    Що не да могли да поделят,че оня да лети чак от Дания и да го ... убива?
    Гадже или или нещо..

    ДРУГО?!?!

    Коментиран от #11

  • 9 Тези протести

    3 1 Отговор
    Ги яхнаха копоите на Денков- Габриел!
    Протестиращите поискаха оставката на Главния секретар на МВР и започнаха да се намесват в разследването със закани за ефективно неподчинение!
    Да престанат да пречат по пътищата на другите хора!
  • 10 Абе

    3 1 Отговор
    40 дни. след убийството на тоя кротък и все усмихнат Митко,така и не разбрахме,какви са мотивите?!
  • 11 Информирани

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "От прованса":

    Тоя митко е завлякъл убиеца с невърнат заем затова е бил пребит и е починал от побоя...не е бил убит нещо така за без нищо
  • 12 Магдалена

    0 0 Отговор
    Докогато има такива поръчкови съдий като -Станислава Белинова Бозева, Елена, Методи Борисов Антонов, Иван Минчев, ГНИЛИ ЯБЪЛКИ- pommes , "Даскалите "Чавдар Грошев и Атанас Илиев , ще ги има тези работи. Много са актуални за кокошкарски дела мишките ??? ,Нямали дарена кола от някоя фирма??? Да отидат на място в Цалапица ,да със тяхните поръчки до какво се стигнало ???
  • 13 Алексиев

    0 0 Отговор
    Не само Тодоров, и Румен Попов, Иван Калибацев и Магдалена Иванова , ите носят отговорност . Шушумигите с тяхно указания е избягал убиеца.