Last news in Fakti

10 Декември, 2013 12:06 1 546 1

Закопчаха автообирджии по време на кражба

  • кражби-
  • автообирджии-
  • крадци

Двамата арестувани се оказали с доста кражби зад гърба

Закопчаха автообирджии по време на кражба - 1
Част от откраднатото. Снимки: МВР - Бургас

Полицаи задържаха двама души в момент на кражба, съобщиха от МВР – Бургас.

Двамата криминално проявени – на 30 и 31 години, са пипнати в 6:25 ч. вчера, в момент на кражба от купето на лек автомобил Seat, с бургаска регистрация на бургаската улица «Иван Богоров». Те се опитали да проникнат в купето на автомобила, чрез взломяването на прозорец на предната дясна врата.

Установено е, че двамата са извършители и на множество кражби на вещи и части от паркирани в Бургас МПС /акумулатори, CD Players и други вещи/, осъществени за времето от 07.12.т.г. до 09.12.т.г.,  сред които :

- кражба на акумулатор Monbat и инструменти на стойност около 300 лв., осъществена от лек автомобил Volkswagen с бургаска регистрация, паркиран на бургаската улица «Стефан Стамболов» № 26, собственост на 54 годишен бургазлия, чрез взломяване ключалката на вратата на багажника на автомобила

- кражба на акумулатор и усилвател на стойност около 400 лв., осъществена от Volkswagen, с бургаска регистрация, паркиран на бургаската улица «Македония» № 28, собственост на 23 годишен бургазлия, чрез счупване стъклото на предната лява врата на автомобила

- кражба на два акумулатора от микробус Ford Tranzit, с бургаска регистрация, паркиран пред гараж на ул. «Любен Каравелов» № 49 в Бургас, ползван от 41 годишен бургазлия, осъществена чрез счупване стъклото на предната дясна врата

- кражба на акумулатор от Opel Astra, бургаска регистрация, паркиран на паркинга зад блок № 129, разположен на бургаската улица «Александровска», собственост на 44 годишен бургазлия

- кражба на волан, акумулатор, задна кора заедно с две тонколони, дев тонколони, монтирани на арматурното табло, увредено CD устройство, гаечни ключове и аптечка, осъществена от Volkswagen Golf 3, с бургаска регистрация, собственост на 54 годишна бургазлийка, паркиран на паркинга до бл. 88 в ж.к. «Лазур»

- кражба на волан, автокасетофон, акумулатор и задна кора заедно с две тонколони, осъществена от Volkswagen Golf 3, с бургаска регистрация, собственост на 68 годишен бургазлия, паркиран пред вход А на бл. 79 в ж.к. «Лазур»

Двамата са задържани за срок от 24 часа. Работата по цялостно изясняване на престъпната им дейност продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» –  Бургас.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Danail

    0 0 Отговор
    на голф 3 ките защо са им краднали воланите