19 Декември, 2013 15:36 2 035 0

Възмутен крадец издава на полицията футболен треньор-педофил

  • футболен треньор-
  • педофил-
  • арест

Обирджията попаднал на компрометиращи видео материали, докато ограбвал дома на виновника

Испанската полиция арестува футболен треньор по подозрения в педофилия, съобщава news.com.au.

Заподозреният е бил издаден от крадец, който по време на обир в дома му, попаднал на компрометиращи видео записи. Полицаите смятат, че именно той е подал анонимното обаждане, отвело ги до виновника. Властите открили три видеозаписа, показващи сексуална злоупотреба с деца около 10- годишна възраст. Видео материалите били открити под кола, паркирана в източно-централния град Хаен. В нея се е намирало и упътване, показващо адреса на престъпника. Към упътването имало и анонимна бележка, вероятно от предполагаемия крадец, в която се казвало: „Имах нещастието тези записи да попаднат в ръцете ми и се чувствам длъжен да ви ги предам, надявайки се да вкарате този... в затвора до живот.“

Педофилът е бил разпознат от видео-материалите, като е бил арестуван след претърсване на дома му и футболният клуб, в който работи.

До този момент властите са открили 4 негови жертви. Една от тях е 16-годишно момче, подлагано на сексуален тормоз още от 10-годишна възраст.

Задържаният е подал жалба за обир в дома си преди 9 дни. Той е докладвал за няколко откраднати устройства, но не е споменал нищо за записите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА