Last news in Fakti

5 Януари, 2024 05:18 1 292 6

Жена блъсна с колата си ученик в Стара Загора

  • стара загора-
  • инцидент

Момчето е в болница

Жена блъсна с колата си ученик в Стара Загора - 1
Снимка: skener.news
Момче на 15 години е пострадало при пътен инцидент в Стара Загора снощи, предаде dariknews.bg.

Това потвърдиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Сигнал за пътнотранспортно произшествие на ул. "Димчо Стаев" е получен в 18:40 часа.

По първоначална информация лек автомобил, управляван от 31-годишна жена, е блъснал ученикът. Пострадалото момче е настанено в болница.

Водачката на автомобила е тествана за употреба на алкохол, отчетен е отрицателен резултат. На местопроизшествието има полицейски екип, допълниха от МВР.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само убит

    2 4 Отговор
    После щп колите трябвали да станат автономни
  • 2 Шопо

    3 2 Отговор
    В България всяка седмица умират около 2000 човека, 5-6 от тях са загинали при инциденти на пътя а останалите 1994 човека от какво са умрели?
  • 3 Пак ли

    1 5 Отговор
    Жена зад волана? Това не е джендъри. И 100 асистента да има колата, когато шофьора има само една мисъл, кой ще я ... Днес, става страшно за всички наоколо.

    Коментиран от #4

  • 4 Щях да се съглася,

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Пак ли":

    ако мъжете не правеха по-големи бели. За едно си прав: Рядко жените пропускат пешеходци, дори и на повдигнати пешеходни пътеки.
  • 5 За справка на коментар 3

    2 1 Отговор
    Мъж на 30 г. в Дулово на кръстовище вчера е блъснал възрастна жена. Днес жената е починала. Това само за днес. Нататък ако те интересува, можеш да провериш статистиката.
  • 6 ЕЙЙЙ ТАА СЯ ТРЯАЛО ДА Я СПУКАТ

    1 0 Отговор
    ОТ БОЙ.В СТ ЗАГ. ЖВНИТЕ СА ОТЧАЙВАЩИ ШОФИОРИ ПРОСТАЧКИ СА МЕН ЛИЧНО ДАВА ПЪТИ МЕ УДРЯТ И БЯГАТ.НЕ ГИ ТЪРСЯ И ДОКЛАДВАМ ШОТ ВЕЧЕ НЯМАМ НЕРВИ