Last news in Fakti

5 Януари, 2014 12:51 2 682 5

17-годишен без книжка уби човек на пътя

  • катастрофа-
  • мъж

Полицейските служители установили, че мъжът е бил ударен от „Мерцедес”, който след инцидента бил изоставен със свалени регистрационни номера

Пътен инцидент в новозагорското село Богданово е причинил смъртта на 54-годишен пешеходец, съобщиха от ОД-МВР - Сливен. Произшествието е станало в събота около 18,30 часа.

Полицейските служители установили, че мъжът е бил ударен от „Мерцедес”, който след инцидента бил изоставен със свалени регистрационни номера. По-късно станало ясно, че автомобилът е управляван от непълнолетен и неправоспособен младеж на 17 години от Пловдив.

С него са пътували трима мъже на 24, 23 и 21 години. Най-вероятната причина за инцидента е намалена видимост, поради гъста мъгла и хлъзгава пътна настилка. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 omnia mea

    1 3 Отговор
    I know what you did last summer...
  • 2 comments

    3 0 Отговор
    Тъп,глупав,прост,ограничен сополив пикльо
    с още "тримата глупаци" с него,които,заедно,
    много "умно и находчиво"взели единственото
    "правилно решение"!
    Глупаци-убиици с безумно тъпо решение.....
    Сега,ако татковците не успеят да сторят нещо ПО-УМНО
    от тях,чака ги суровата школа в панделата....
    И как ще се зарадват на свежата плът....
    Да им е ЧЕСТИТО-и на тия,и на ония,.........

    Коментиран от #3

  • 3 The Bear

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "comments":

    Точно и ясно казано от теб! Аз бих допълнил още едно справедливо възмездие за четиримата - да си отидат по същия начин по който са отнели този невинен живот! И родителите им ще си понесат лептата за това че не са ги възпитали правилно! Стига толкова убийства на пътя - народът като че ли упорито отказва да съществува - политиците ни упражнявад геноцид на българското население (с изключение на ромите), образованата част емигрира и се претапя в други страни, останалите биват избивани от такива малоумници, за които обществото не взима мерки да ограничи вредното им влияние.....Всеки народ си заслужава съдбата - колкото и да е тъжно...... Но те и маите са изчезнали.....+
  • 4 Бай Иван

    4 0 Отговор
    Нямам какво да добавя! Солидарен съм с долу пишещите. Трябва да има сурови наказания за такива изроди. Само така може да бъде овладяна поне отчасти лудоста на това поколение!

    Коментиран от #5

  • 5 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Иван":

    chestit imen den