Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 14:10, обновена 23 Февруари, 2024 16:23 4 519 9

Спецакция в централата на "Лев Инс". Явор Колев: Нямаме общо, насочена е към друга компания в същата сграда (ОБНОВЕНА)

  • спецакция-
  • лев инс-
  • полиция

МВР е влязло в сградата по неотложност около 12.00 ч.

Спецакция в централата на "Лев Инс". Явор Колев: Нямаме общо, насочена е към друга компания в същата сграда (ОБНОВЕНА) - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Служители на правоохранителните органи, маскирани с качулки, са влезли в централата на застрахователната компания „Лев Инс“, научи NOVA.

По информация на медията акцията е свързана с убийството на Алексей Петров. МВР е влязло в сградата по неотложност около 12.00 ч.

Предстои Софийската градска прокуратура да бъде уведомена за действията на униформените.

“Действията по разследването нямат нищо общо с „Лев Инс”, а са насочени към друга компания, която има офиси в тази сграда, наемател е. Няма общо и със Съюза за стопански инициативи”, коментира пред журналистите Явор Колев, директор „Информационни технологии и киберсигурност” в застрахователната компания.

По-късно през деня от застрахователната компания изпратиха до медиите и официална позиция по случая. В нея се казва следното:

Във връзка с полицейската акция в офис-сградата на бул. "Черни връх" 51Д, заявяваме, че действията на органите на реда не са свързани с дейността на застрахователна компания ЛЕВ ИНС. Действията са насочени към компания, която е наемател в сградата, както и помещенията на Съюза за стопанска инициатива. Бяха отцепени два етажа, а служителите изолирани и лишени от комуникации.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брейкинг Нюз

    17 2 Отговор
    Шиши и Сглобката иска да прилапа още един бизнес
  • 2 Значи все пак

    9 1 Отговор
    Жена му е виновна!!!

    Коментиран от #7

  • 3 Сила

    14 2 Отговор
    А, Яворчо Колев не можа ли да хакне МВР и да предупреди бандата...... Нали е голееееееем експерт...... Това не е порно сайт чиче
  • 4 да де

    16 0 Отговор
    Па те сите такива застрахователи са си мутри като тиквата където и да влезе МВР все ще е късно.
  • 5 Сталин

    21 1 Отговор
    Абе защо няма такива спецакции в офисите на Кауфланд Лидл, телефонните компании и другите западни мародери,колко данъци плащат тези мошенници
  • 6 Аз...

    1 0 Отговор
    Ще търсат пушката???
  • 7 бай Ставри

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Значи все пак":

    Това е най-лесната, елементарна и безобидна версия, но не и най-вероятната.
  • 8 спартак

    2 2 Отговор
    Явор е АБСОЛЮТЕН лъжец !
    Мръснико - тази мафиотска структура ЛЕВ - трябва НЕЗАБАВНО да се махне...
    Тя е тумора на България
  • 9 Деси

    3 0 Отговор
    Качулатите много пъти правят филмов екшън и след това държавата плаща за техния произвол. Дано поне действията им имат някакъв ефект срещу престъпността. Защото след като се укрият престъпниците те правят показни арести.