Last news in Fakti

30 Януари, 2014 12:39 1 621 0

Пиян мъж опита да нахлуе въоръжен в дома на бившето си гадже

  • гадже-
  • тормоз-
  • жена-
  • нож-
  • въоръжен

Мъжът системно е упражнявал тормоз над жената

Полицаите в Ботевград задържаха 27-годишен мъж, който се опитал да нахлуе въоръжен в дома на бившата си приятелка, съобщиха от ОДМВР София.

В РУП- Ботевград е получен сигнал от 37-годишна жена, която силно разтревожена съобщила за възникнал скандал и сбиване пред входната врата на жилището й.

Незабавно към адреса са изпратени полицейски служители.  На място е задържан 27- годишния В.Н., който въоръжен с нож опитвал да проникне в апартамента.

Съседите, които били свидетели на случилото се, опитали да озаптят пияния мъж. Това предизвикало скандал и сбиване с тях. Бързата реакция на униформените предотвратила по-нататъшното разрастване на конфликта и извършителят е задържан без някой да пострада.

По-късно е установено, че мъжът системно е упражнявал тормоз над жената, поради което му е била издадена и ограничителна заповед. Тъй като и това не го спряло, му били съставени множество предупредителни протоколи от служителите на реда, веднъж дори бил задържан.

Извършителят е остава в полицейския арест за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по пълното му документиране продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА