Last news in Fakti

31 Януари, 2014 16:18 5 869 0

Масово трошат стъкла на автомобили в Бургас

  • стъкла-
  • коли-
  • трошат-
  • масово-
  • меден рудник

До този момент има сигнали за 12 коли

В бургаския квартал „Меден рудник”  шофьорите осъмнаха неприятно изненадани. Масова акция по трошене на автоскъкла се е провела в най-големия бургаски квартал. До този момент сигналите в Четвърто районно управление са за 12 автомобила, съобщи Gramofona.com като се позова на информация от полицията.

Случаите обаче може да се окажат и далеч повече, защото практиката при такива инциденти е да не се пускат жалби. Документацията, която се попълва в подобни случаи е голяма, а самите стъкла не се оценявали кой знае колко скъпо и хората предпочитали да си спестят бюрокрацията. Основно пострадалите автомобили са пред блоковете 35, 416 и 11.

Само на паркинга зад бл. 416 са били счупени стъклата на 6 автомобила, които са били паркирани един до друг. Някои от собствениците на пострадали коли обаче се оплакват, че апашите не просто са им потрошили стъклата, но и са ги обрали.

Бус е осъмнал с разбити стъкла и откраднат акумулатор. Той обаче е бил на неосветено място и явно това е предизвикало смелостта на апашите. Засегнати подозират, че става въпрос за акция на стъклари, които явно стоят без работа през зимата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА