Last news in Fakti

8 Февруари, 2014 01:15 3 967 2

Простреляха адвокати в София (Обновена)

  • адвокати-
  • княжево-
  • простреляни

Полицията издирва стрелеца, който според криминалисти проникнал в къщата през вратата на балкона

Мъж и жена бяха простреляни снощи в дома си в столичния квартал "Княжево". Мъжът е ранен във врата и рамото, а жената – в ръката. Двамата са откарани в болница „Пирогов“. Мъжът е в по-тежко състояние, но към момента няма опасност за живота му, предаде БНР.

Неизвестният към момента стрелец е влязъл през вратата на терасата на жилището на ул."Горска теменуга" в кв."Княжево". Минути преди 23 часа снощи, той открил стрелба с пистолет по мъжа и жената. При стрелбата, мъжът е ранен в областта на врата и рамото, а жената - в ръката. И двамата са откарани в болница без опасност за живота. Пострадалите са адвокати от Софийската адвокатска колегия.

Те не са сред известните имена в бранша, занимават се с имотни дела. Минути след стрелбата, екипи на Шесто районно полицейско управление и сектор "Убийства" в Столичната полиция са отцепили района. Криминалистите работят по две версии - едната е, че става дума за предварително подготвено покушение, а според другата целта е била грабеж. Справка в регистрите сочи, че на адреса, където е станала стрелбата, са регистрирани адвокатите Захарий и Радостина Варчеви.

Полицията издирва нападателя, който е стрелял от терасата на къщата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Със сигурност не е тръгнал да ги трепе без причина.
  • 2 донКИХОТ

    1 0 Отговор
    Адвокат ли е=на Мошеник!