Last news in Fakti

5 Април, 2022 12:20 1 226 4

Две деца ранени с въздушна пушка в Монтана

  • простреляни-
  • деца-
  • монтана

В хода на работата е установено, че 26-годишен жител на квартала възпроизвел изстрели с въздушна пушка в района на местното училище

Две деца ранени с въздушна пушка в Монтана - 1
Снимка: shutterstock

Вчера в 18,58 ч. в ОДМВР Монтана е получен сигнал за две ранени деца при стрелба с пневматично оръжие в кв. „Кошарник“ в гр. Монтана.

В хода на работата е установено, че 26-годишен жител на квартала възпроизвел изстрели с въздушна пушка в района на местното училище, в резултат на което причинил травми на две малолетни момчета, на 10 г. и 11 г. от същия квартал.

Пострадалите са прегледани от съдебен лекар, при което е установено, че по-малкото момче е получило драскотина на дясната подбедрица, а другото - охлузна рана с кръвонасядане на дясното бедро. 26-годишният предал използваното оръжие - пневматична пушка с дървен приклад, без фабричен номер и надписи по видимите части, както и метална кутия, съдържаща сачми. Извършителят е задържан в полицейския арест на РУ Монтана за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 325, ал. 1 от НК.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чертеж-16

    8 0 Отговор
    кв. Кошарник е циганската махала на Монтана.

    Коментиран от #2

  • 2 Раданч Татлъту

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чертеж-16":

    Не бе,стрелецът е воин на Путин!😁🥳🤡👍

    Коментиран от #3

  • 3 Грульо

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Раданч Татлъту":

    Не, по-скоро се е вживявал като териториалната отбрана на Зеленски, сигруно е стрелял от цивилна постройка, а жертвите са тероризирала махалата с викове.
  • 4 РапОнцел

    4 0 Отговор
    Монтана, Враца и Видин се нареждат след Пазарджик по престъпност реапектовно там е най-голяма попушацията на Команчи и хората се позовават на петата поправка.