Last news in Fakti

10 Ноември, 2020 15:04 2 228 4

Година и четири месеца затвор за украинец, блудствал с жена в София

  • украинец-
  • княжево-
  • изнасилване

Присъдата подлежи на протест и обжалване

Година и четири месеца затвор за украинец, блудствал с жена в София - 1
Снимка: БГНЕС

По внесен в съда обвинителен акт на Софийска районна прокуратура бе признат за виновен подсъдимият М. Б., на 40 г., украински гражданин, за извършено от него престъпление по чл. 150, ал. 1 от НК, съобщиха от Софийската районна прокуратура.

На 28.05.2020 г., около 18,15 ч., в гр.София, кв. „Княжево“, на първи партерен етаж във вход на жилищна кооперация, подсъдимият М. Б. е извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст - жена на 34 години, чрез употреба на сила. М. Б. блъснал пострадалата в областта на рамото ѝ, тялото ѝ се ударило в стена, след това я притиснал към стената и извършил блудствени действия с нея.

Софийски районен съд е постановил присъда, с която е признал за виновен подсъдимия М. Б. по повдигнатото му от Софийска районна прокуратура обвинение, като му е наложил наказание „лишаване от свобода“ за срок от една година и четири месеца, което ще бъде изтърпяно при първоначален общ режим.

Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Софийски градски съд.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    17 1 Отговор
    За измислените “държави”,само жесток визов режим!

    Коментиран от #2

  • 2 Али Раза

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Перо":

    Ам чи то като окъпеш мръсен украинец и македонец става чист русна и чист българин и купища отпадна вода
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 1 Отговор
    изрод в ГРУЗИЯ такива ги скопяват
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.