Last news in Fakti

27 Март, 2024 16:11 1 949 9

Отново не тръгна делото "Дебора": Двамата адвокати на Георги Георгиев не се явиха в Районния съд в Пловдив

  • фалстарт-
  • делото дебора-
  • адвокати-
  • георги георгиев-
  • съд

Според съдията неявяването на защитниците на Георгиев има уважителна причина – единият е в болничен, а другият е заявил, че е на друго дело

Отново не тръгна делото "Дебора":  Двамата адвокати на Георги Георгиев не се явиха в Районния съд в Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Отново фалстарт на делото „Дебора“. Двамата адвокати на обвиняемия Георги Георгиев не се явиха в Районния съд в Пловдив, където трябваше да се проведе разпоредителното заседание, съобщават от bTV.
Според съдията неявяването на защитниците на Георгиев има уважителна причина – единият е в болничен, а другият е заявил, че е на друго дело.

Дебора Михайлова поиска да бъде конституирана като частен обвинител, а нейните адвокати поискаха на Георги Георгиев да бъде назначен служебен защитник.
Ако следващия път двамата адвокати не се явят отново, тогава може да се пристъпи към назначаване на служебен защитник на Георги Георгиев.
Близките на Дебора отказаха коментар пред камера, но заявиха, че на никого не пожелават това, което е преживяло детето им. Надяват се на справедлива присъда.

Следващото заседание на делото е отложено за 17 април.

Това е втори опит да започне по същество процеса, след като магистратите върнаха обвинителния акт на прокуратурата в Стара Загора с мотив, че не е бил ясно формулиран.
Делото срещу Георги Георгиев се гледа в Пловдив, след като всички съдии в Стара Загора си направиха отвод.

Георгиев е с мярка „задържане под стража“. Обвиненията срещу него са за причиняване на средна телесна повреда с особена жестокост, принуда и закани за убийство след бруталното насилие над Дебора Михайлова, което включваше побой и рязане с макетно ножче.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Батка

    15 5 Отговор
    Тея финтове да се изкоренят и заедно с адвокатите и подсъдимия да бъде осъден задочно за опит за убийство в най-висок размер. Адвокатите да бъдат осъдени задочно за съдействие и подпомагане на подсъдимия. И тъй шъ и!

    Коментиран от #6

  • 2 Църньо

    10 7 Отговор
    Тоз е църен,значи няма да бъде осъден все пак това е негово СВЕТЕЙШЕСТВО ЦИГАНИНА

    Коментиран от #3

  • 3 Хахаха

    11 5 Отговор

    До коментар #2 от "Църньо":

    А оная много бяла.
  • 4 Васо Високоволтовия

    9 11 Отговор
    Тая малка ромка фолк певачката, използва цялата държава и шорош медийте като бухалка, за да води дело от ЧАСТЕН характер срещу ЗАПОДОЗРЕНИЯ, но не и доказан извършител!

    Искаме интервю със Георгиев, да чуем всички гледни точки!

    Дебора се страхува от истината!
  • 5 Сиси

    13 2 Отговор
    За следващото заседание съда да му назначи служебен адвокат. Аман от шикалкавене и адвокатски хитрини. Съдопроизводството трябва да е бързо и прозрачно!
  • 6 Заралия

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Баш Батка":

    А дано някоя проститутка и наркоманка някой ден да те посочи и да каже, че си я накълцал и са и направили 10000 шева, а после да полежиш в ареста няколко години докато тече делото и накрая те освободят поради липса на каквито и да е било доказателства, както е и в случая.
    П.П. Цяла Стара Загора я знае що за стока са Дебора и майка и. Говори се, че вече са пръснали по кръчми 200 000 лева, които глупендърите им събраха.

    Коментиран от #7

  • 7 Васо Високоволтовия

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "Заралия":

    Точно! Много некоректно от тяхна страна да събират дарения, без ясна цел. Казаха, че ще са за лечението на Дебора...Какво лечение!? Раните ѝ зашити безплатно още същата нощ. Сигурно силикон ще си слага, чалгаджийката. Майка ѝ е същата златотърсачка и чалгарка.

    Вместо дарения за болно дете за животоспасяваща операция, либералите пратиха пари за заснемане на поп-фолк клипове и развитие на кариерата на нощната работничка!

    Съжалявам, че участвах и на двата национални протеста в София. По 2 часа стоях пред Съдебната палата. Тогава не знаех що за стока е тая малката...

    Коментиран от #8

  • 8 То това беше и целта на занятието

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Васо Високоволтовия":

    Използваха първосигналните реакции на хората и накрая "ко тана? Хем поправка в закона, дето го нахакаха на мъжете /жена съм/, хем на онова улавото му събраха пари и още повече го подхлъзнаха. Ма не е луд който яде баницата.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.