Last news in Fakti

15 Май, 2024 13:06 4 126 20

Жестоко убийство: 58-годишен мъж изчезна преди два дни, днес откриха части от тялото му

  • убийство-
  • разчленен труп

По случая е образувано досъдебно производство. Процесуално-следствените действия продължават под надзора на Софийска окръжна прокуратура

Жестоко убийство: 58-годишен мъж изчезна преди два дни, днес откриха части от тялото му - 1

Части от мъжко тяло са намерени днес под „Свети Георги” в местността Чуклата на село Новачене. По неофициална информация става дума за 58-годишен местен жител – Кънчо С., който от два дни е бил в неизвестност. Мъжът живее сам, хората в селото, казват, че е злоупотребявал с алкохол, съобщи botevgrad.com.

Вече няколко часа продължава огледът на местопроизшествието. От полицията засега не дават официална информация. По неофициални източници тялото на жертвата е разчленено, а след това е запалено, за да се прикрият следите.

Засега не е потвърдено, но по случая има заподозрян - 76-годишен мъж /О.Н./, който е от Новачене, но живее в София. Преди време той и съпругата му си купили апартамент в столицата. Жители от Новачене го описват като несговорчив човек с налудничав поглед. Преди години същият ударил в областта на тила бащата на бившия кмет на Новачене - Стоян Нешовски, който след два месеца починал.

Също по думи на хора от Новачене, Калчо не бил конфликтен и не създавал проблеми в селото. Той и О.Н. се познавали. Двамата били забелязани заедно в събота – 12 май, в центъра на селото. Калчо носел торби с покупки на заподозрения. Вероятно са отивали към дома на О.Н. Там разследващите намерили обгорели останки от тялото на Калчо. Те били разхвърляни по целия двор. По брадвата е имало кръв. О. Н. е задържан в дома му в София.

Официално съобщение от ОДМВР - София по случая:

Вчера за общодържавно издирване бил обявен 57-годишен мъж от с. Новачене, за когото било заявено, че е в неизвестност от няколко дни. В хода на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия криминалистите от РУ-Ботевград установили, че мъжът последно е бил забелязан заедно с ползвател на имот в селото, като ден по-рано между двамата е имало скандал. По случая е образувано досъдебно производство. Процесуално-следствените действия продължават под надзора на Софийска окръжна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    17 3 Отговор
    СО то са нещо страшно! Уж на хвърлей място от София, обаче съперничат по дивотия на ония ИНБРИДИНГ козари със широките гащи...... УЖАС
  • 2 Ситуацията в България

    25 6 Отговор
    Става все по атлантическа
  • 3 ХАХАХА

    13 1 Отговор
    БЕСНИ СТРАШНИ ПЕНСИОНЕРИ ! ХАХАХА Вчера баби на 80 години ,днес тези . Шок и ужас .
  • 4 ще му дадат 5 г и ще излезе след 3 .

    14 1 Отговор
    по селата е както в града . лошо нещо .

    Коментиран от #5, #13

  • 5 Сила

    15 2 Отговор

    До коментар #4 от "ще му дадат 5 г и ще излезе след 3 .":

    Лошото е, че идват в града и става като по селата.... Ей го и тоя, купили си били апартамент в София.... Представи си го да ти стане съсед!?!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Германец

    16 2 Отговор
    В българските села живеят само кръвожадни о р к и! Отивате там на своя отговорност!

    Коментиран от #14

  • 8 Жителите на община порт дьо пренс

    3 3 Отговор
    Са ПОТРЕСЕНИ....

    Коментиран от #9

  • 9 Сила

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Жителите на община порт дьо пренс":

    В Бърдарски геран също..... сме ПОТРЕСЕНИ!!!
  • 10 О.Н. ...Е„ ПРЕВЪРТЯЛ„👹

    4 2 Отговор
    КО ГИ НЕ МОЖЕШ ДА
    ПАРКИРА НАЗАД КОСО
    НА ВИТОШКА...КАТО
    ЕДИН НЕГОВ НАБОР АУТОИНСТРУКТУР🗣
  • 11 Исторически парк

    0 4 Отговор
    Една пиянка и един убиец по малко
  • 12 Оператор на права лопата

    4 4 Отговор
    Последно Калчо или Кънчо се е казвал човекът? Яко мирише на лъжи тази статия. От кой американски нискобюджетен хорър извадихте тази измислица?
  • 13 Симон Милков

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "ще му дадат 5 г и ще излезе след 3 .":

    Нищо не могат да му вземат, човекът си е изживял живота, песента му е изпята, дори и 5 доживотни да му лепнат, смешниците.
  • 14 Оператор на права лопата

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Германец":

    Да, вярно. Вие в Голямото село сте все с аристократична кръв. Кореняци, кокони, бадки, мутри, обикновени и необикновени гaлфoни от голямото добро утро. Нямате роднини отвъд табелата за изход от населеното място.

    Коментиран от #19

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Град Козлодуй

    3 0 Отговор
    Жестокост
  • 17 Българин

    6 0 Отговор
    трябва ХАН КРУМОВИ Закони
  • 18 били са си дружки , та му носел стоките

    3 0 Отговор
    скандали имало защото са приятели . все му се карал , а другия го заплашвал . срещу брадва трудно се застава . Алкохола е скъп . Скарва хората . Пият си . После скандал . Обмислял го е . Лесно се е справил . Правил е и други убийства , а може да е изтрещялка .
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Бай Семо

    0 0 Отговор
    Сто процента има поне още двама, трима, закопани.