Last news in Fakti

29 Май, 2024 12:50 1 264 5

Разследват смъртта на мъж от Берковица

  • смърт-
  • берковица

Открити са видеозаписи, на които се вижда, че в деня преди смъртта на 60-годишния друг мъж е размахвал срещу него дървена тояга

Разследват смъртта на мъж от Берковица - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Разследват смъртта на 60-годишен мъж от Берковица, съобщиха от полицията.

На 28 май е подаден сигнал от сина му, който е изразил съмнения за причините за смъртта на баща си.

Мъжът е бил открит починал на 24 май от роднини на терасата в дома му, като за смъртта му е било издадено съобщение от лекар в Спешен медицински център-Берковица.

Открити са видеозаписи, на които се вижда, че в деня преди смъртта на 60-годишния друг мъж е размахвал срещу него дървена тояга.

Разпознатият по видеозаписите 65-годишен мъж е роднина на починалия и е задържан.

Той е признал, че му е нанесъл три удара с дървената тояга. При извършената аутопсия на тялото от съдебен лекар не е установена точната причина за смъртта.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глупости

    8 3 Отговор
    Открит вчера и вече му е направена аутопсия. Това у нас наяма как да стане.
  • 2 бит с тояга

    6 2 Отговор
    от кво ли е умрял.....?
  • 3 Дедо Гошо

    9 0 Отговор
    ДИВА СЕЛЯНИЯ.
  • 4 Иван Грозни

    8 1 Отговор
    Интересно заключение на съдебния лекар. Главата му счупена ама това не е причина за смъртта. Добре, че тоя не лекува живи хора.
  • 5 естествена смърт

    1 1 Отговор
    сърдечна недостатъчност . на 60 не си на 40 . Уплах , притеснения . Това е . Не е тоягата счупила врат или череп . Да . Ще се разбере . Явно не е за пръв път . Какви дивиденти . На Личкана родата нищо не получи . Навални и той . Да .