Last news in Fakti

5 Юни, 2024 11:06 1 432 4

Мъж рани две жени с нож и се барикадира в сграда в село Рупци

  • нападение-
  • нож-
  • рупци

Сигналът за инцидента е получен на 4 юни. 62-годишният мъж, с влошено психично здраве, е нападнал жените - на 76 и 73 г.

Мъж рани две жени с нож и се барикадира в сграда в село Рупци - 1
Снимка: shutterstock

Мъж се барикадира в жилищна сграда в село Рупци, община Червен бряг. Той е нанесъл прободни рани на две жени, съобщиха от полицията.

Сигналът за инцидента е получен на 4 юни. 62-годишният мъж, с влошено психично здраве, е нападнал жените - на 76 и 73 г.

Установени са счупени домакински съдове и потрошено имущество. Мъжът е отказал да изпълни полицейско разпореждане и се е барикадирал в кухня с едната от жертвите си.

За да преодолее съпротивата му полицай е произвел изстрели в безопасна посока. Служителите са успели да влязат в помещението и да изведат мъжа с белезници.

73-годишната жена е настанена в болница в Плевен - без опасност за живота. Извършителят е транспортиран до болница в Плевен - без опасност за живота.

Задържан е за 24 часа и е осигурена полицейска охрана в болничното заведение. По случая се води разследване и е сезирана прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    8 0 Отговор
    Затвориха лудниците, а сега олеле
  • 2 Мирната религия

    3 0 Отговор
    Ревностният християнин е решил да си направи женски манастир. Даже вече е завъдил и две монахини.
  • 3 Механик

    5 0 Отговор
    От заглавието става ясно, е две жени, които са имали нож са били ранени по неизвестен начин от някакъв мъж.
    Грамотността не е сред силните ви страни, нали?
  • 4 От региона

    0 0 Отговор
    Село Рупци е населено предимно с тъмнокожи римляни , само местните са наясно със случилото се.