Last news in Fakti

21 Юни, 2024 19:53 1 994 5

След сигнал за изоставено дете: Откриват тялото на убита от мъжа си жена в Бургас

  • бургас-
  • убийство-
  • жена-
  • самоубийство-
  • мъж

Животът на 32-годишната жена е бил отнет с нож

Вчера в 18,02 часа на телефон 112 е получен сигнал от гражданин, че е намерил дете - момиченце на около 4 години пред църква „Света Троица“ в парк „Изгрев“, в ж.к. „Славейков“. Детето казало, че родителите му са се скарали и го изоставили.

Това разказва бТВ.

След това става ясно, че мъж е убил жена си и след това се самоубил в Бургас. Тялото на 32-годишната жена е било захвърлено в малкия парк на жилищния комплекс "Славейков" след убийство с нож, научи bTV, по неофициална информация.

Доказателствата сочат, че убийството е дело на мъжът, който е живял на съпружески начала с жертвата заедно с 4-годишно дете.

Минути след случилото се е сложил край на живота си. Районът на инцидента е отцепен от полицейски екипи. По случая е образувано досъдебно производство.

В 18:04 часа друг гражданин подал сигнал, че зад същата църква лежи жена в безпомощно състояние, цялата в кръв“, посочват от полицията в Бургас.

Жената е починала. Констатирано, че има прободна рана в областта на врата.

Установена е самоличността ѝ - 32 годишна бургазлийка. Установени са и свидетели, които заявяват, че мъжът на убитата я е намушкал с нож и е избягъл.

В 18:08 часа е постъпил сигнал за скочил мъж от блок в ж.к. „Славейков“. Установена е самоличността му - 35 годишен бургазлия, живеещ на семейни начала с убитата жена. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мммммм

    15 0 Отговор
    Трагедия! Жалко.
  • 3 То ако е заради това

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Лесно":

    Половината българки щяха да бъдат убити с нож
  • 4 Баща и дядо

    12 0 Отговор
    Горкото дете
    ...Дано има късмет да попадне на хора със Сърца и Души,след,като е нямало такъв със...създателите си...
  • 5 верно ли ?

    12 0 Отговор
    вчера имаше пет статии за това и днес го пишете все едно никой не го е писал до сега???