8 Юли, 2024 08:54 991 5

Пренасрочиха делото "Дебора"

  • дебора-
  • дело-
  • съд

Процесът се гледа на закрити врата

Пренасрочиха делото "Дебора" - 1
Снимка: БГНЕС

Районният съд в Пловдив съобщи, че делото „Дебора” е пренасочено за 30 юли от 9:30 часа поради ангажименти на адвокатите.

Днес трябваше да се проведе заседание по делото, но поради възникналите обстоятелства, съдът бе принуден да отложи процеса. В предстоящото заседание се очакват разпити на още свидетели и изслушване на вещите лица, които до този момент не са давали показания.

Процесът се гледа на закрити врата,

с цел да се запази личният живот на всички замесени страни. Това е мярка, която съдиите често предприемат, за да гарантират, че деликатната информация, свързана с личния живот на участниците, остава конфиденциална и не става обществено достояние.

Очаква се на 30 юли да бъдат изслушани ключови свидетели,

чиито показания могат да имат съществено значение за хода на делото. Изслушването на вещите лица също е от голямо значение, тъй като те предоставят експертни мнения, които често могат да наклонят везните в една или друга посока.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    11 2 Отговор
    Фалшиво престъпление = фалшиво дело, а няма и съдия, който да му се участва в тоя водевил.
  • 2 скиф

    10 3 Отговор
    така става като жена натопи невинен мъж, накрая бог ще е съдията
  • 3 Закрити врата

    8 0 Отговор
    Да се запазил личният живот в тайна....Тайна, известна на цяла Стара Загора и региона, а вече и на цяла България.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.