11 Юли, 2024 14:36 2 859 10

Жестоко убийство на жена в Монтанско

  • убийство-
  • жена-
  • мокреш

Старицата лежала в легло в лятната кухня на дома си. То било обляно в кръв, а такава имало и по пода. По тялото имало видими следи от насилие - травми в областта на главата

Жестоко убийство на жена в Монтанско - 1

Жестоко убийство смрази монтанско село. Възрастна жена е открита пребита до смърт в дома си в село Мокреш. Това съобщава BulNews.

Трупът е намерен около 8.15 часа на 10 юли. Жертвата е местна жителка, на 81 години, която живеела сама.

Във въпросната сутрин в дома ѝ отишла жена, която я посещавала редовно, за да я обгрижва. Именно тя се натъкнала на зловещата гледка.

Старицата лежала в легло в лятната кухня на дома си. То било обляно в кръв, а такава имало и по пода. По тялото имало видими следи от насилие - травми в областта на главата.

Незабавно е извикана полиция и криминалисти започнали да разследват бруталното престъпление. Направен е оглед, при който не са установени откраднати вещи. Всички предмети в къщата са били в порядък, а вратата на къщата била отключена и затворена.

В разследването на тежкия криминален случай участват екипи на Главна дирекция "Национална полиция", сектор "Убийства", РУ-Лом и ОДМВР-Монтана.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 115 от НК под наблюдението на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Локи

    59 1 Отговор
    Поредното циганско зверство

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Не е случайно

    32 0 Отговор
    На 8. даваха пенсиите. До 15. има цяла седмица до даване на помощите, опукани още някъде към 20. Има и още един пребит в Стара Загора.
  • 4 Ужас жителите на Йоханесбург

    7 11 Отговор
    Са ПОТРЕСЕНИ...
  • 5 Данъкоплатец с очила

    40 1 Отговор
    Ясно виждам как по 10 полицая пазят миенето на улиците в София,но как няма нито един,който да предотврати поредното убийство в малките населени места? За какво им плащаме заплатите? КОЛКО ОЩЕ ХОРА ЩЕ УБИЯТ С НЕХАЙСТВО?
  • 6 Мдаа

    34 2 Отговор
    Лилави ще са, други не вярвам.

    Коментиран от #10

  • 7 пустиняк

    17 3 Отговор
    Обичайни взаимоотношения в Резервата.
  • 8 Цял ден за некъфф шамар на морето

    9 4 Отговор
    Абе кажете що стана с убития човек в районното в Ямбол,самоубил се е и им вервате???
  • 9 Хан Ауспух

    4 1 Отговор
    а разложен ли е бил трупа? В тая жега само за 10-12 часа и вече ще се надуе.
  • 10 Ханко Брат

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Мдаа":

    Възможно е и да не са , служих навремето през соца с един от там българин но беше уникално про-ст прим-итивен ди-вак. По неговите думи там който пребие от бой родител отива после в местната кръчма да се похвали , традиции някакви местни.....