Last news in Fakti

5 Март, 2014 09:12 1 962 1

Крадена кола се заби в магазин и се запали

  • крадена-
  • кола-
  • заби-
  • магазин-
  • запали

Пожарникари спасиха търговския обект от унищожение

Крадена кола се заби в магазин и се запали - 1
Снимка: TV7

Неизвестен открадна кола, блъсна я в магазин и я запали, съобщиха от ТV7. Сигналът за инцидента е подаден малко преди 23 ч. снощи (4 март).

Според очевидци колата се е забила с висока скорост във входа на магазин за дрехи. След това автомобилът избухнал в пламъци. Наложило се е пожарникари да гасят горящата кола и да спасяват обекта от унищожение.

Проверката показа, че автомобилът е откраднат от паркинг наблизо и час след екшъна собственикът му дошъл на мястото, повикан от полицията.

Първоначалната версия е, че мишена на атаката са собствениците на магазина.

"Колата беше на паркинг. Имам я повече от 20 г. Карам я три пъти седмично. Ползвам я само когато ходя на работа нощем. Работя в една фирма за превоз на употребили алкохол водачи, които не искат да сядат зад волана в това състояние", каза собственикът Никола Николов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор