30 Юли, 2024 06:29 1 236 7

Делото "Дебора" продължава в Пловдив с разпити на свидетели

  • дело-
  • дебора-
  • пловдив-
  • георги георгиев-
  • съд

Георги Георгиев е обвинен в нанасяне на 18 прорезни рани с макетен нож

Делото "Дебора" продължава в Пловдив с разпити на свидетели - 1
Снимка: БНТ

В районния съд в Пловдив днес продължава делото срещу Георги Георгиев, обвинен в нанасяне на 18 прорезни рани с макетен нож, насилствено подстригване и заплахи с убийство на приятелката си Дебора Михайлова, предаде БНТ.

Случаят от Стара Загора предизвика общественото внимание и дори промени законодателството. По делото днес предстоят още разпити на свидетели и вещи лица. На последното заседание при закрити врати беше разпитана пострадалата Дебора. Съдебният състав е изгледал и записите с показанията, дадени от нея в първите етапи на разследването.

Защитата на Георги Георгиев за пореден път изтъкна, че по случая има много процедурни нарушения и припомни решението на административния съд, обявил за незаконно първоначалното му задържане за 24 часа. Според прокурора обаче няма никакви основания мярката за задържане на Георгиев да бъде изменена в по-лека. От обвинението са категорични, че процедурата се спазва стриктно.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боруна Лом

    14 2 Отговор
    ЕДИН ШАШАВ НАБИЛ ДРУГА ШАШАВА!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Аман

    20 3 Отговор
    Айде стига де!!! Изкарахте я мъченица💩
  • 4 Иван

    3 0 Отговор
    Разбира се - наказание следва, това е ясно. Но какво прави момиче при мъж през нощта.

    Не че нещо, ама има си - закрила в семейството и там е нормално да нощуваш.

    Коментиран от #6

  • 5 Зик

    9 0 Отговор
    Това шоу няма край . Колко време се точи това . И тази стана "звезда" край тези любовни изпълнения .
  • 6 То па едно семейство

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Иван":

    Цяла бразилска сапунка. А и не тя е била при него, а тя го е приела /който и да е тоя с макетното/. Един излязъл, докато била в банята, то друг влязъл.....оди му фани спатиите.
  • 7 Българин

    4 1 Отговор
    Съдебният състав е изгледал и записите с показанията, дадени от нея в първите етапи на разследването, но нищо не разбрали защото показанията на Дебора все били различни.

    18 прорезни рани
    Миналата седмица Дебора пусна снимки по бански и се виждаха всичко на всичко 2 порезни рани, за 400 шева да не говорим. Явно тези, които си беше нарисувала с маркер по време на бала и се бяха отмили.

    Според прокурора обаче няма никакви основания мярката за задържане на Георгиев да бъде изменена в по-лека. От обвинението са категорични, че процедурата се спазва стриктно.
    Тъй като няма нито едно доказателство срещу Георгиев излиза, че процедурата е - всеки е виновен до доказване на противното, а дори и след това.