25 Август, 2024 10:12 3 199 15

Превземат ли българската и руската мафии Северна Гърция?

  • българска мафия-
  • руска мафия-
  • гърция-
  • халкидики

Привидно хотелите и заведенията са на гръцки граждани

Превземат ли българската и руската мафии Северна Гърция? - 1
Снимка: Нова телевизия

Руски и български мафиоти превземат северната част на страната, сочи разследване на гръцки медии. Какви са схемите, кои са потърпевшите и ще се отрази ли това на хилядите българи, които избират съседката ни за своята почивка.

Тези теми коментира в студиото на „Събуди се” по Нова телевизия криминалният журналист от „Телеграф” Захари Белчев.

По думите му тенденцията е от повече от 10 години, но покрай стрелбата в Ханиоти се заговори повече за нея.

„Привидно хотелите и заведенията са на гръцки граждани, но инвеститорите са сенчести субекти от българските групировки от Прехода”, подчерта журналистът.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ТаУмВзе

    10 5 Отговор
    Толко Палави Халюцинации по телевистан! ХАХАХАХХАХ
  • 3 Големио Чук ( нафиоз )

    13 3 Отговор
    Нема такива работи , нашио ! Я като отидем при гръцкио кръчмар , с левата ръка вадим пистолето , с десната държим сако с парите , и му викам - Избирай ! Цивилизовано работиме , къде виде мафия ?!
  • 4 Карагьоз

    6 2 Отговор
    Прасина Гинека България е Образовала цялата планета,че и Цяла Гърция от край до край дори и островите и са се Карагьозирали Всичко е Вулгария извън България само България е една притурка на Планетата Венера , Която се държи като Шантава Испанка по други държави и чужди земи Булгаро ли е ,голяма Гинека ще да е....
  • 5 Ехаааа

    18 3 Отговор
    Требе да си върнем Беломорска Тракия. Без пуцане! То гърци там почти не останаха. Всичко е изкупено от нашите софийски баровци. Кой политик и бизнесмен няма имот там. Ако има такъв значи е балама.
  • 6 Ако гръцките власти не започнат да

    21 3 Отговор
    удрят здраво през ръцете руската, българска и всякаква друга мафия от сега, ще става по-страшно за напред

    Коментиран от #10

  • 7 Язе съм баце

    9 1 Отговор
    И язе си купих остров у гречко са че купувам и за керкята а тези мафиотв са ми подчинение да живее България страна на мафйотето
  • 8 Жечо Боримечков

    11 2 Отговор
    БГ Мафията е в Гърция отдавна. А с влизането на България в ЕС засили позициите си. Цяла Северна Гърция се контролира от БГ мафиотите.
  • 9 Zахарова

    9 1 Отговор
    Доброе утра!
    С нашим булгарским агентов будим брать впервом булгарское чероморие
  • 10 Хаха

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ако гръцките власти не започнат да":

    Кои "власти" на "демократичнното" американско прокси Мицотака ли!? Те знаят само да удрят "ваксини" и големи данъци на нещастните гърци! Забрави тия "власти" те са отвързали коня отдавна. Мислите, че само Халкидики, ама слезте понадолу, към йонийско и ще видите едни албански нови владетели, които вече дори не се крият, какво и как владеят 😉
  • 11 90-те

    10 0 Отговор
    Който създаде мутрите през 90-те е най-големият престъпник в историята ня Бйлгария.
  • 12 Перо

    10 0 Отговор
    Нали случайника Милошев отчете бум на туризма в БГ и джендърията го поздравява, а се оказа, че и мутрите от бетономорието се насочиха, да печелят от БГ туристите в Гърция!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 За протокола

    8 0 Отговор
    Преди време излезе информация, че Гърция е дала на българските власти списък с имената на всички българи закупили имоти в Гърция в последните години.
    И българските власти, в лицето на НАП, моментално се хвърлиха в битката за разкриване на супер-престъпниците, инвестирали милиардите откраднати от държавата и от мафиотската си дейност в Южната ни съседка. В титаничната битка бяха включени всички НАП-чета от всички градове и паланки, които разследват по известни само на тях причини хора, живеещи в съвсем други населени места, на стотици километри от тях. И това е похвално, защото явно служителите на НАП във Варна. Ст. Загора, Сливен и някои други населени места явно са успели да свършат всичката си работа по данъците и нарушителите в техните си населени места, та са се захванели да проверяват жители от другия край на страната, например от София, Дупниица, Петрич.
    И всичко е просто прекрасно и оптимистично, но един дребен въпрос ме гложди.
    Защо проверките започват отзад напред. Т.е. от хората с най-евтините имотчета и апартаментчета, купили ги с малко спестени пари и/или продаден наследствен имот, а не засягат тези с яхтите, именията, заведенията и хотелите. Тези, строящи цели комплекси и онези, летящи по пътищата с огромни коли и джипове, с номера, като по правило, с еднакви цифри. Сигурно при тези хора всичко е изрядно и документирано и те са си платили данъците до последната стотинка. Сигурно си обявяват приходите и си плащат данъците и от хотелите и от