16 Март, 2014 13:30 1 283 0

49-годишен бе задържан за опит за убийство

  • 49-годишен-
  • задържан-
  • опит за убийство

Стопанинът го нахранил, а натрапникът решил, че го гледат лошо и посегнал

49-годишен мъж от с. Петко Каравелово е задържан за опит за убийство. В петък сутринта в полицейското управление е получен сигнал, че на 67-годишен мъж от същото село е нанесен побой.

На мястото незабавно са изпратени полицейски екипи. В хода на разследването е установено, че около 20.00 часа предишния ден в дома на потърпевшия е дошъл А.И. и поискал да яде. След като се нахранил решил, че стопанинът го гледа лошо и му нанесъл удари с брадва и нож по главата и тялото. Тогава се уплашил и побягнал.

От проведени действия по разследването А.И. е установен и задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. След преглед в болнично заведение пострадалият е освободен за домашно лечение. По случая е започнато досъдебно производство за опит за убийство. 49-годишният мъж е регистриран за кражби. Работата по документиране на престъпната му дейност продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА