18 Септември, 2024 21:40 1 041 9

Задържаха нелегални мигранти след гонка в Бургас

  • мигранти-
  • гонка-
  • бургас

В превозното средство е имало 13 души

Задържаха нелегални мигранти след гонка в Бургас - 1

Полицаи хванаха нелегални мигранти на един от булевардите в Бургас. Органите на реда са на мястото - бул. „Тодор Александров“. Заради натоварения трафик и блокадата на пътя в района е затруднено движението. На място са седем полицейски коли.

Задържани са двама грузински граждани, единият от които шофирал буса, в който са транспортирани 13 души. Те са се самоопределили като сирийски граждани.

От полицията допълниха, че до задържането се е стигнало след като микробусът не е спрял на стоп палка в местността „Пода“, където има полицейски патрул. Това е довело до преследването и принудителното му спиране на булеварда до стадион „Черноморец“.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    7 0 Отговор
    Нали ушев държи Канала бреее! Иде реч за едни Кинти, както винаги. За да се оправим им избучваме хуманитарен коридор и меркелица и другите плавници да се оправят!
  • 2 Тити

    11 0 Отговор
    Ауууу колко сигурни граници имаме.
  • 3 Птиче

    11 0 Отговор
    не може да прелети , но такива нелегални денонощно !
  • 4 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    14 1 Отговор
    От Пода до кръстовището за Меден Рудник няма отбивка. Можеше друга патрулка да чака там, вместо да преследват. Можеше да повторят сценария с блъснатата жена в София преди 2 дни или с убитите полицаи в Бургас преди 2 години! Некадърници!
  • 5 Ловеца на акули

    11 0 Отговор
    Сега да кажат мигрантите на колко граничари са платили
  • 6 Хохо Бохо

    10 0 Отговор
    И не, няма някакъв пик на нелегалните, ежедневно си минават в огромни количества. Просто няква акция да се ударят някой каналджии, които са решили, че може и да не се отчитат пред ушевите и началника. Тва е положението Минке
  • 7 И как така

    3 0 Отговор
    Са преминали тази надеждноохраняема гоаница, та са се озовали в центъра на Бургас?
    Ония със селиконовите джуки- глезеното дете на чиче да си сложи въжето и да увисне на кльона!
  • 8 Перо

    4 0 Отговор
    Изпратете ги в дома на шефа на гранична полиция за издръжка, а не да са финансово бреме на БГ данъкоплатец, понеже сме много богати! Той обяви, че оградата е технически обезпечена и има служещи от международни организации, както и нелегалното преминаване е сведено до нула! Ето го резултата, всеки ден инциденти, във вътрешността!
  • 9 Правораздаване на концесия

    3 0 Отговор
    Ловят ги за да ги пусне съда! Не съм чул да има осъден трафикант, дори и този дето уби двамата полицаи, още се влачи по дела.