Last news in Fakti

14 Април, 2014 10:15 1 288 0

Гледат мярката на обвинената за убийството на Александра

  • александра-
  • поморие

Съдът ще гледа мярката за неотклонение на 43-годишната Атанаска Георгиева от Поморие.

Срещу нея е повдигнато обвинение за умишлено убийство на 8-годишната Александра Тодорова. В момента Атанаска е задържана в следствения арест. Тя е направила пълни самопризнания за убийството на детето. Тялото на Александра беше открито в петък, в таванското помещение, наето от Атанаска.

Според разследващите момиченцето е било удушено с найлонов плик, а мотивите за убийството са битови и са свързани с ревност.

Очаква се да бъде извършена медицинска експертиза, която ще установи какво е психичното състояние на задържаната. Днес психолози ще разговарят със съучениците на убитата Александра.

В “Денят започва” по БНТ 1 директорът на Националната психиатрична болница в Курило заяви, че е малко вероятно Атанаска да страда от психично заболяване.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА