Last news in Fakti

12 Април, 2014 17:43 7 913 3

Бащата на Алекс: Собственикът на хотела е съучастник в убийството й

  • александра тодорова-
  • убийство-
  • поморие-
  • веселин тодоров

Лихвар никога не съм бил, имах приятели, които работеха това, заяви бащата на убитото момиче

Бащата на Алекс: Собственикът на хотела е съучастник в убийството й - 1
Снимка Флагман

След като са извадили картата на Алекс от нейния телефон в хотела на Тошев, те са я прехвърлили в негов телефонен апарат. Затова съм убеден, че той също е участник.

Tова коментира бащата на убитата Александра Веселин Тодоров – Германеца пред "Флагман".

Не в 17:30 часа, както твърди Светла, а в 20:00 часа Тошев и Северина излизат от хотела и отиват в ресторант „Царевец”. Това беше проследено от МВР. Работещият телефон на Александра е закаран до хотела от Светла.

Защо се усъмних в тях ли? Около полунощ започна да ми звъни ресторантьорът Милен. Звъня 5 пъти, което усъмни и мен, и полицаите. Решихме да вдигна. Милен се държа подозрително, от него разбрах, че Тошев е в ресторанта и че двамата разбрали за изчезналото ми дете. Милен ме попита дали е вярно. Бях инструктиран да отговоря така: „Дъщеря ми си е вкъщи и спи, пълна лъжа", коментира още бащата на момиченцето.

Хотелиерът Веселин Тошев, чийто хотел беше претърсен вчера преди да бъде открит трупът на Александра, заяви пред журналисти, че никога не е вземал пари на заем от Веселин Тодоров – Германеца. Тодоров не отрече този факт, но заяви, че Тошев е бил коректен с него и се е издължил на време. "Лихвар никога не съм бил, имах приятели, които работеха това в собствен офис. На тях съм давал мои лични свободни пари. Помагал съм им финансово за техния бизнес. Иначе аз съм давал пари напред на мои работници – мазачи, готвачи, бояджии. С цел да ползвам услугите им на по-ниски цени", обяснява Тодоров.

Информация на Topnovini.bg обаче сочи, че именно заради стари задължения полицията се е насочила към хотела на Тошев и неговото семейство. Освен това неговата тъща също заяви, че Тошев е вземал пари на заем от Германеца, но му се бил издължил още през август миналата година.

Тошев заяви още, че има намерение да съди полицията за това, че са разбили хотела му, при положение, че не е имало причина за това, както и че са оказали пълно съдействие по време на акцията. Най-вече ядосан е заради 6-годишната си дъщеря, която е била разпитвана от маскираните спецполицаи. Според Тошев това е нанесло на детето огромна уплаха. Обида за хотелиера се оказало и това, че са го отвели в дома на неговата майка, който се намира в село Каменар. Жената е 75-годишна и нейният дом също е бил обискиран.

Северина Димитрова, която бе заподозряна за изчезването на 8-годишната Александра Тодорова, разбрала за какво е задържана едва след като е пусната от полицията. Днес пред екип на Topnovini.bg тя опроверга слуховете, че от полицията са се държали лошо с нея. С нея бе бащата на децата й и собственик на хотел „Лагун” – Веселин Тошев. Единственото, което е накарало жената да се възмути, е това, че е държана в Районното управление в продължение на 4 часа заедно с децата си.

Единственото, което е иззето от нея и хотела, са мобилните телефони, без значение дали са работещи или не. В момента нито тя, нито бащата на децата й Веселин Тошев, както и майка й Светлана нямат такива в себе си.

Северина каза, че е разбрала от медиите около 18.00 часа, че тя и сестра й са убили малката Александра.

Преди това нито е разпитвана по този въпрос, нито и е минавало през ум, че може да бъде заподозряна. В полицейското управление жената е попълнила документи само за това, че хотелът е претърсен в нейно присъствие и доброволно предава мобилните си телефони.

Потресена била от определени медии в Бургас, които първоначално са писали, че тя е убила детето, а след това са сменили заглавията си.

Северина, също като своята майка, категорично не вярва нейната сестра Атанаска да има нещо общо със смъртта на детето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    0 2 Отговор
    Аз вярвам,че бащата няма да ги остави ненаказани.Ще направи каквото е нужно за да им олекне и на тези боклуци.Когато в една държава липсва правосъдие идва времето на Колтовете!

    Коментиран от #2

  • 2 васил димчев

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Иван":

    Пак ръсиш мозъци. Тези не заслужават да живеят.
    От друга страна невинната душица е изкупила част от греховете на родителите си.

    В нашата мила родина вилнеят мутри, м..ли и псевдодемократи затриващи всичко, дори и държавата и нацията.
  • 3 jjjj

    3 0 Отговор
    полицаите са виновни, идея си нямат как да действат в такива случаи, жалко за горкото детенце и за родителите му, абсолютни неграмотници са, няма грам професионализъм