Last news in Fakti

2 Май, 2014 11:22 1 707 1

17 - годишен загина при тежка катастрофа

  • 17 - годишен-
  • загина-
  • тежка катастрофа

Шофьор на три месеца е бил зад волана

17-годишно момче от Кубрат загина в тежка катастрофа. Произшествието настъпило около 02.30 часа на 2 май по път ІІ-49, село Задруга – град Кубрат.

Зад волана на лекия автомобил „Alfa Romeo 147” 1,9 GTD бил 18-годишният Е.Х. от Кубрат с три месеца стаж като шофьор. В колата се возели още четирима негови приятели. Водачът ударил с автомобила изскочило на пътното платно бездомно куче, вследствие на което изгубил контрол, излязъл вляво по посока на движението си, блъснал се в крайпътно дърво и се преобърнал извън пътя в гориста местност.

На място загинал возещият се на предната седалка М.Р. от Кубрат, който не е ползвал обезопасителен колан. Возещите се на задната седалка две 17-годишни момчета – Ш.И. от село Бисерци и С.К. от Кубрат, са с тежки черепно-мозъчни травми и са откарани в Разградската болница. Третият пътник отзад – С.С. на 22 години от Кубрат, е със счупена дясна ръка, а водачът на автомобила – с охлузни рани и в шоково състояние. Взета му е кръвна проба за алкохол. По случая се води досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мартин Рачев

    0 0 Отговор
    Природозащитниците защитават кучетата, а хората кой да ни пази? Случва ми се и на мен да блъсна куче изкочило от нищо, за щастие се разминах само с финансови щети...