Last news in Fakti

19 Октомври, 2019 09:11 4 287 6

Шофьор загина в катастрофа между Попово и Бяла

  • попово-
  • бяла-
  • катастрофа-
  • автомобил-
  • кола-
  • загина

Другият водач е откаран в болница

Шофьор загина в катастрофа между Попово и Бяла - 1
Снимка: БГНЕС

Затворен за движение за всички моторни превозни средства е пътят Попово - Бяла. Причината е тежка катастрофа между товарен и лек автомобил. Загинал е шофьорът на леката кола, а другият водач е откаран в болница, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Търговище.

Пътният инцидент е станал малко след 19,30 часа, на около 2 километра преди Попово в посока откъм Бяла. Автомобилите са се движили в противоположни посоки. След удара товарният автомобил се е преобърнал на пътното платно и е разсипал товара си - царевично зърно.

Създадена е временна организация на движение. Предлага се обходен маршрут само за леките автомобили, пътуващи в участъка. Тези, които пътуват в посока Бяла-Попово, временно се пренасочват по маршрут: с. Водица - с. Цар Асен - с. Голямо Градище - гр. Опака - гр. Попово. Пътуващите в посока Попово-Бяла леки автомобили през с. Гагово - гр. Опака - с. Голямо Градище. - с. Цар Асен - с. Водица, след което се включват във второкласния път.

Извършва се оглед на местопроизшествието. От полицията апелират към водачите на МПС да шофират с повишено внимание и съобразена с пътните условия скорост.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТРОПЧО

    3 2 Отговор
    НЕСЪОБРАЗЕНА С ПЪТНИТЕ УСЛОВИЯ СКОРОСТ НАЛИ А ДАЛИ ИМА ПЪТНИ УСЛОВИЯ ДААААА ПИТАИТЕ АПИ И БОИКО ИМА КАК ДА НЯМА АПИ Е ДЪРЖАВА В ДЪРЖАВАТА ТЯ Е ХРАНИЛКА ЗА МНОГО ИНСТИТУЦИИ ТЕЗИ ТРЯБВА ДА ГИ НЯМА ВЪОБЩЕ ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЧАСНА ФИРМА НЕ ТАКИВА КОЖОДЕРИ И СЪБИРАЧИ НА ПАРИ НИКОИ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ИМ КАЖЕ ПРАВЯТ КОТО СИ ИСКАТ ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА МОЖЕ БИ ВЕЧНО ТЕ ВИНАГИ СА ПРАВИ ТЕ СЕ НЯМАТ ПАРИ ЗА НИЩО НИ ЗА ДУПКИ НИ ЗИМАТА НИ ЛЯТОТО А АДМИНИСТРАЦИЯТА ИМ ПО ГРАДОВЕТИ НА ТРИ ЕТАЖА НОВИ КОЛИ И ДЖИПОВЕ КУПУВАТ А ПАРИ ЗА ПОДДРЪЖКА НЯМАТ КАРАТ ХОРАТА ДА ИМ СТРОЯТ ПЪТИЩА И ДА ИМ ГИ ПРЕОДСТЪПВАТ И ПОСЛИ НАЕМ ДА ИМ ПЛАЩАТ ДА ВИ ДАМ ПРИМЕР ЛИЧЕН === ИМАМ АВТОКЪЩА ИЗВЪН НАСЕЛЕНО МЯСТО ОТ АПИ МЕ КАРАТ ДА ИЗГРАДЯ ОТБИВКА КОЯТО СТРУВА 50 000 ЛВ.ДА ИМ Я ПЕОДСТЪПЯ И СЛЕД ТОВА ДА ИМ ПЛАЩАМ НАЕМ ЗА ТОВА НЕЩО ПО 1500 ЛВ.НА ГОДИНА ЗА ТОВА ЧЕ ПОЛЗВАМ ВЕЧЕ ТЕХНИЯ ПЪТ ПРИДОБИТ ЧРЕЗ ИЗНУДВАНЕ И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КАК РАЗСЪЖДАВАТ ПОЛЗВАМ ТЕХНИЯ ПЪТ КОИТО АЗ ЗА МОЯ СМЕТКА СЪМ ИЗГРАДИЛ ТАКЪВ БИЛ ЗАКОНА КАК Е АААААА И КАК ДА ИДВАТ ИНВЕСТИТОРИ КАЖЕТЕ МИ СЕКИ ДЕН НЕЩО НОВО И САМО ГЛОБИ И ТО ПО 2 - 3 000 ЛВ.НЕ СЕ ШЕГУВАТ И ПОСЛЕ ПЯМАЛИ ПАРИ ЕЕЕЕЕ ДА ИМ ИМАМ НЯМАНЕТО НЕ СТАВА НИЩО В ТАЗ ДЪРЖАВА С ТЕЗ ГЕРБАДЖИИ НИЩО ХУБАВО НЕ НИ ОЧАКВА
  • 2 ТРОПЧО

    3 1 Отговор
    БИЗНЕС В ТАЗ ДЪРЖАВА НЕ СТАВА ТОВА КОЕТО ДРЪНКА БОИКО ЩЕЛИ ДА СЕ ВЪРНАТ ЕМИГРАНТИТЕ ДА ИМ НАМАЛЯЛ ДАНЪКА ООООО ИМАМ ПРИЯТЕЛИ КОИТО ОТ ГОДИНИ СА НАВЪН НЕ ИСКАТ ДА ЧУВАТ ЗА БЪЛГАРИЯ КАМО ЛИ ДА СЕ ВРЪЩАТ КАТО СИ ДОИДАТ ДЕСЕТИНА ДЕНА И ПОЧВА ДА ИМ УМРЪЗВА ОТ ПРОСТОТИЯТА ОТ РАЗМОТАВАНЕТО ПО ИНСТИТУЦИИКИТЕ ОТ ТОВА ЕЛА УТРЕ СИСТЕМАТА ЗАБИ МИНИ ПО КЪСНО ТРЯБВА ДА ИЗЧАКАТЕ ШЕФА АМА ТОИ Е НА ОБЯД И НЕ ЗНАМ КОГА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ И ЗА КВО ДА СИ ИДВАТ ДАНАЦИТЕ КВО ГИ БЪРКА ТО ПРИХОДИ НЯМА ТЕ ДАНЪЦИ ТЪРСЯТ И ТИ КВО ДА ПРАИШ ТУКА ТРЯБВА ДА ПРОДАВАШ ХАПЧЕТА ЩОТО НАРОДА БОЛЕН ИЛИ ЛОТАРИИНИ БИЛЕТЧЕТА ЩОТО НАРОДА ПРОЗЗЗЗ И АЛЧЕН ИЛИ КВО НЕ СЕ СЕЩАМ ТО ДРУГО НЯМА ДРУГОТО САМО СИ МИШЕНА ИЛИ ДОНОР НА НАП ХЕИ И ДРУГИ ИНСТИТУЦИИКИ ДОНОР БЕ ДОНОР КАТО ТРЯБВАТ ПАРИ ТРЪГВАТ И АКТОВЕ СЕ СИ НЕИЗРЯДЕН ТО НЯМА КАК ТЕ СЕ НЕЩО ПРОМЕНЯТ И ТО ТАКА ЧЕ ДА НЕ МОЖЕШ ДА ГО ИЗПЪЛНИШ ИЗМИСЛЕНО ПЕРФЕКТНО ПОЧВАМЕ С ЕДНИ ПРАВИЛА И ОТ ТАМ НАТАТЪК НЕ ЗНАИШ КО ТА ЧАКА КО САМО РЕКЕТ КО ТОВА ТЕ ЧАКА ИНАЧИ
  • 3 Колев

    9 1 Отговор
    Аз съм от Попово пътя е нов строен преди две години прав участък без завои.Не мога да разбера защо Бойко Борисов е виновен за всичко.

    Коментиран от #5

  • 4 Колев

    5 0 Отговор
    Аз съм от Попово пътя е нов строен преди две години прав участък без завои.Не мога да разбера защо Бойко Борисов е виновен за всичко.
  • 5 Николай от Лясковец

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Колев":

    Аз пък съм от Лясковец. В тази катастрофа не знам кой е виновния! Но ти казвам, че в България никое шосе не се строи според нормативите, няма независим контрол върху строителството и поддръжката на пътищата. А лошите пътища са една от причините за катастрофите.
  • 6 1122

    0 0 Отговор
    Някой направил ли си е труда да измери ширината на пътните ленти ?Аз миналата година като гледах през мен как се разминаха два камиона на пътя Попово Разград изчаках малко и отбих встрани,спрях и когато на пътя нямаше движение ГО ИЗМЕРИХ. От едната крайна лента до средната лента е 2.70м без да включва лентата и от другата страна също е 2.70м.При разминаването всеки от камионите влизаше в банкета от страни.Днес колите и камионите са по широки,но това не пречи на АПИ да продължава да прави пътищата тесни както през 70 те години на миналия век.На същия този път изпълнителите са вземали проби от асфалта и още си седят дупките от пробите НЕ ЗАПЪЛНЕНИ,а от там вече започва са се кърти заливката защото зимата се пълни с вода,тя замръзва и пътя се разваля.Дупките са по две на платно и са през няколко метра,така,че един доста голям участък вече е ГРИЖЛИВО ПОДГОТВЕН за бъдещ ПЛАНИРАН още от направата на пътя РЕМОНТ,така,че да има откъде да идат пари за джобовете на АПИ! проверих по стандарт на третокласен път ширината на платното трябва да е 3.00метра.