Last news in Fakti

24 Октомври, 2017 11:48 2 693 3

Шофьор загина, колата му падна в рибарник

  • рибарник-
  • шофьор-
  • загина

Шестима души са загинали, а 28 са пострадали при катастрофи през изминалото денонощие

Шофьор загина, колата му падна в рибарник - 1
Снимка: 24smolian.com

45-годишен мъж загина, след като колата му излетя от пътя между Девин и Смолян и падна по таван в рибарник, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Смолян.

Сигналът за катастрофата, която е станала след Настанския мост, е подаден снощи около 19.10 часа.

45-годишният шофьор на лек автомобил "Тойота Авенсис" загубил контрол над колата заради несъобразена с мократа настилка скорост. Тойотата излязла от пътя, ударила се в ската и паднала по таван в рибарник, който се намирал на около 4 метра под нивото на пътя.

Водачът, който е от девинското село Беден и е пътувал сам, е загинал на място. Екип на пожарната в Девин е изтеглил автомобила със специализирана техника. Тялото на загиналия е транспортирано в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ - гр. Смолян за извършване на аутопсия.

По случая е образувано досъдебно производство.

Шестима души са загинали, а 28 са пострадали при катастрофи през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. Общо в страната са станали 23 произшествия. Двама от пострадалите са с опасност за живота.

В София са регистрирани 210 леки и 4 тежки пътни инцидента, при които има един загинал и 10 ранени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чурулик чурулик

    0 6 Отговор
    Не е пуснал фаровете за под вода хахахахаххаах ахах
  • 2 Чурулик чурулик

    0 6 Отговор
    Викат като светат фаровете денем ше намалея умрелите по пътя хахахах то ако чекаш денем да видиш фарове за да разбереш че има кола си направо за болницата хахахахах ама не тва е депутатска катилщина
  • 3 Чурулик чурулик

    0 4 Отговор
    Я предлагам и зад всека кола да се върже със сижимка тенекия от сирене да дрънчи че и да се чува че иде кола хахахах