Last news in Fakti

5 Юни, 2014 10:03 1 465 0

Самолет на El Al кацна аварийно в София

  • el al-
  • самолет-
  • израел

След приземяването в София нападателят бил предаден на българските власти, които подготвят процедурата по неговото изпращане под охрана за Тел Авив

Самолет на El Al, пътуващ за Мюнхен от летище Бен Гурион, е извършил принудително кацане в София, съобщава в. „Джерусалем поуст“.

Това се наложило след като пътник изненадващо нападнал член на екипажа. Нападателят е бил бързо обезвреден, а пилотът поискал да кацне аварийно в София. Самолетът се е приземил в 8.31 часа тази сутрин.

След приземяването нападателят бил предаден на българските власти, които подготвят процедурата по неговото изпращане под охрана за Тел Авив.

Няма пострадали сред екипажа и пътниците на борда, уточняват от израелската авиокомпания. В момента не са известни причините, принудили пътника да започне да буйства. Очевидец разказа пред БНР, че пътникът внезапно станал от мястото си, изтичал по пътеката между седалките и удряйки по вратата на тоалетната, започнал да крещи: ''Тук се крият терористи!''

От пресцентъра на летище София потвърдиха, че е самолет на Еl Аl е извършил принудително кацане, но не коментираха причината. Час след приземяването си самолетът отново е излетял за Мюнхен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА