Last news in Fakti

12 Юни, 2014 18:09 13 185 0

29-годишен мъж бе открит мъртъв в апартамент

  • 29-годишен-
  • мъж-
  • открит

Първоначалната версия е за самоубийство

29-годишният Костадин Игнатов е намерен  прострелян в апратамент на улица „Константин Нунков” 10 в пловдивския квартал „Кючук Париж”.

По първоначални данни вероятно се касае за самоубийство, заявиха за Факти.бг от Полицията в Пловдив.
Трупът на мъжа е открит от майка му Мария около 14:30 часа, днес. Сигналът в полицията е получен в 14,32 часа от съседи на мъжа.  В момента служители на І-во Районно управление правят оглед на мястото на инцидента.

Все още не е ясно какво е огнестрелното оръжие, нито къде са огнестрелните рани.
Пред в „Марица” майката на Игнатов - Мария Игнатова заяви: „Звънях му няколко пъти, но той не ми отговори. Притесних се и отидох да видя какво става. Вратата беше отключена, влязох вътре и го видях да лежи целият в кръв, на пода в хола”.

Тя избягала с писъци навън, а съседи се обадили в полицията.Кръстовището на улиците „Бяло море” и „Димитър Талев, срещу бензиностанцията на „Петрол” е отцепено с жълти полицейски ленти. Районът около входа на местопрестъплението също е отцепен.

На място пристигна и съпругата на убития – Мира заедно с родителите й и малката и дъщеричка.
„Какво е случило, как е станало? Ще убия този, който е посегнал на мъжа ми”, плачеше младата жена, съобщава „Марица”.

Според семейството, Костадин е работил като общ работник в складовете на Брезовско шосе, не е имал дългове и не е играел хазарт.  Семейството не може да приеме, че Костадин се е самоубил.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА