Last news in Fakti

23 Юли, 2014 18:08 892 0

Мюзикъл по Уди Алън натрупа $ 15 млн. загуби

  • уди алън-
  • мюзикъл-
  • "куршуми над бродуей"-
  • филм-
  • загуби

Куршуми над Бродуей не можа да върне и половината от разходите по шоуто

Мюзикълът „Куршуми над Бродуей“ по едноименния филм на Уди Алън ще бъде свален от сцена на 24 август след като натрупа над 15 милиона долара загуби, съобщи Deadline. От 10 април досега шоуто е показано 156 пъти и събрало около 700 000 долара, което е едва 45% от разходите по спектакъла, макар че той получи 6 номинации за наградите „Тони“.

Режисьор и хореограф на мюзикъла е шестократната носителка на „Тони“ Сюзън Стормън, а главната роля изпълнява звездата от сериала „Клиника“ Зак Браф.

Въпреки търговския неуспех сестрата на Уди Алън – Лети Арънсън, която е сред продуцентите, заяви, че се гордее със спектакъла и всеки един участник в него.

Сюжетът на филма и мюзикъла разказва за драматург, влязъл във връзки с мафията, за да бъде поставена пиесата му. Филмът има 7 номинации за „Оскар“ и една награда – за най-добра поддържаща женска роля за Дайан Уист. Ролята на драматурга в лентата изпълнява Джон Кюсак.

Спектаклите за живота на рапъра Тупак Шакур и „Роки“ по филма със Силвестър Сталоун също не успяха да привлекат достатъчно зрители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА